Kultni triler "Sirove strasti" iz 1992. 14 godina kasnije dobio je nastavak "Sirove strasti 2" u kojem je Sharon Stone ponovila ulogu fatalne zavodnice i ubojice, spisateljice Catherine Tramell. Sharon je fantastično utjelovila glavnu negativku filma, a dio njezinog lika "provirio" je i na premijeri "Sirovih strasti 2" 2006. u Berlinu.

Galerija Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 11 Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 9 Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 6 +7 Sharon Stone nosila je frizuru u stilu francuske kraljice Marije Antoanete

Naime, na crvenom tepihu premijere nastavka "Sirovih strasti" Sharon Stone izgledala je poput prave fatalne zavodnice, a naročito upečatljiva bila je njezina frizura u stilu francuske kraljice Marije Antoanete iz razdoblja 18. stoljeća. Kosa složena u bujnu frizuru s kovrčama bila je savršen odabir za tu priliku baš zato jer podsjeća na ozloglašenu vladaricu francuske monarhije, kakav je bio i Sharonin lik u "Sirovim strastima".

Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 9 Sharon Stone nosila je haljinu stvorenu za njezin lik fatalne zavodnice (Foto: Guliver image)

I haljina je, naravno, trebala biti zavodnička te je glumica nosila kreaciju s podstavom boje kože preko koje je išao prozirni crni materijal ukrašen svjetlucavom čipkom. Gornji dio haljine bio je šivan poput grudnjaka, odnosno negližea, a za dodatnu dozu glamura Sharon je preko haljine nosila dugačku crnu bundu.

Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 3 Sharon Stone nosila je frizuru u stilu francuske kraljice Marije Antoanete (Foto: Guliver image)

Na toaleti koja naglašava obline istaknuo se i zlatni čipkasti porub ukrašen svjetlucavim kamenčićima, a fatalni outfit za premijeru filma "Sirove strasti 2" u Berlinu Sharon Stone finiširala je sa zlatnim cipelama s otvorenim palcem i remenčićem preko rista koje su u potpunosti bile prekrivene šljokicama.

Što je to dolje? Odijelo Sharon Stone koje se mnogi ne bi usudili nositi Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 1 Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 4 Sharon Stone na Clive Davis Pre-Grammy partyju u Los Angelesu - 5 +2 Sharon Stone nosi kreaciju modne kuće ACT N°1 prikazanu na Milanskom tjednu mode u veljači prošle godine

Iako je nastavak "Sirovih strasti" doživio neuspjeh, za razliku od originalnog filma koji je u premijernom vikendu prikazivanja zaradio preko 15 milijuna dolara, a ukupno je ostvario zaradu od 352,7 milijuna dolara, izdanje Sharon Stone s premijere "Sirovih strasti 2" prije 17 godina itekako je nezaboravno.

Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 1 Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti 2' 2006. u Berlinu (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju