Sharon Stone fotografirana je tijekom izlaska u grad sa svojim 18-godišnjim sinom Lairdom, srednjim od trojice glumičinih sinova. Sharon se rijetko kada u javnosti pojavljuje sa svojom djecom, a u ovoj rijetkoj prilici glumica je bila sjajno raspoložena te se nasmiješila fotografima pokazujući dva prsta kao znak mira.

Galerija Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 7 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 4 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 6 +5 Sharon Stone nosi bijele tenisice modne kuće Dolce & Gabbana

Tijekom obavljanja svakodnevnih obveza na Beverly Hillsu Sharon Stone društvo je pravio njezin 18-godišnji sin Laird, srednje dijete od trojice sinova koje je Stone posvojila. Mama i sin fotografirani su dok su hodali prema automobilu, a za dnevni izlazak glumica je odabrala ležernu, a opet šik odjevnu kombinaciju.

Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 1 Sharon Stone u bijeloj trenirci i bijelim tenisicama Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Jednostavnu bijelu trenirku kombinirala je s plavom majicom s printom i crnim blejzerom, dok je na nogama nosila bijele tenisice s izrezbarenom gumom i metalnim zlatnim detaljima modne kuće Dolce & Gabbana. Bijele tenisice klasika su koju žene obožavaju, a model s efektnim detaljima kakav nosi Sharon svakoj kombinaciju daje dašak glamura.

Malo jarke boje mladenačkoj modnoj kombinaciji dodala je s kožnatom žutom torbom talijanskog brenda Tod's, specijaliziranog za izradu cipela, torbi i drugih modnih dodataka od kože, nosivih svakodnevno.

Sharon Stone nosi bijele tenisice modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone nosi bijele tenisice modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: brands-hub.ru)

Sharon Stone je Lairda posvojila 2005. godine, a osim njega ima i 23-godišnjeg Roana i 16-godišnjeg Quinna. Najstarijeg sina Roana posvojila je 2000. s bivšim suprugom Philom Bronsteinom, nakon dugogodišnje borbe sa začećem.

Stone je imala devet spontanih pobačaja, što je bila posljedica autoimune bolesti zbog koje joj je bilo jako otežano iznijeti trudnoću do kraja.

Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 2 Sharon Stone u gradu s 18-godišnjim sinom Lairdom (Foto: Profimedia)

Sharon Stone: Uske kožnate hlače kojima su ravne gležnjače odličan par Sharon Stone Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire - 2 Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire - 3 +3 Sharon Stone u kožnatim hlačama i gležnjačama modne kuće Zadig & Voltaire - 1

Sve samo ne dosadno: Sharon Stone u crnom odijelu s efektnim detaljima Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima Sharon Stone u odijelu s efektnim detaljima +0 Sharon Stone na otvaranju svoje prve samostalne izložbe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju