Gala večera njujorške policije bio je još jedan razlog da Sharon Stone pokaže kako u 52-oj izgleda gotovo savršeno. Lijepo oblikovane ruke, lice gotovo bez bora i osmijeh njezino su tajno oružje potpomognuto bočicom botoxa

Glumica koja stari baš kao i ostatak pripadnica ljepšeg spola koje vode tihu bitku s borama, no ne uspjevaju zaustaviti vrijeme, ponovno je u svom najboljem izdanju.

Duga crna haljina s rezanim gornjim dijelom otkrila je kako Sharon itekako vodi brigu o svom tijelu.

Duga crna haljina s rezanim gornjim dijelom otkrila je kako Sharon itekako vodi brigu o svom tijelu.

U usporedbi s damama njezinih godina koje su je okruživale na gala večeri glumica koju je obilježila uloga u filmu 'Sirove strasti' izgledala je barem 10 godina mlađe.

Na večeri je srela i svog partnera Michaela Douglasa kojeg je zavela u filmu prije dvadeset godina,  a iako je među njima 14 godina razlike Sharon se može pohvaliti kako izgleda puno bolje od svog kolege.

Sharon je imala velike sreće i zadržala je svoj mladenački izgled uz pomoć plastične kirurgije i tretmana botoxom dok je Michael Douglas dostojanstveno ostario.

Sharon pak ne može prihvatiti da stari pa pokušava zaustaviti vrijeme uz pomoć kozmetičkih i kirurških zahvata, no rezultati su i više nego dobri. Izgleda kako je taština jača od dostojanstvenog prihvaćanja godina.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju