Sharon Stone bila je jedna od gošći i prezenterica na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards održanoj u Los Angelesu. Ta godišnja nagrada dodjeljuje se LGBTQ medijskim osobama koje su napravile značajnu razliku u povećanju vidljivosti i promicanju prihvaćanja LGBTQ osoba i problema.

Galerija Sharon Stone na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu - 7 Sharon Stone na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu - 6 Sharon Stone na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu - 5 +5 Sharon Stone i country pjevač Orville Peck na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards

Sharon Stone na pozornici je dodijelila nagradu Stephen F. Kolzak glumici Niecy Nash, a za tu svečanu prigodu Sharon je odabrala i svečano modno izdanje.

Sharon Stone na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu - 3 Sharon Stone na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu (Foto: Profimedia)

Satenske hlače užih nogavica i visokog struka spojila je s bijelom bluzom na preklop koja ima dodatak u obliku dugačkog voluminoznog plašta bijele boje s elegantnim dezenom lišća crne boje. Plašt svojim oblikom nalikuje poplunu, a svakako je riječ o vrlo ekstravagantnom dodatku klasičnoj bluzi.

Meksičko-talijanska glumica i voditeljica Patricia Contreras lani u svibnju nosila je istu bluzu s plaštem Meksičko-talijanska glumica i voditeljica Patricia Contreras lani u svibnju nosila je istu bluzu s plaštem (Foto: Profimedia)

Isti odjevni komad nosila je i meksičko-talijanska glumica i voditeljica Patricia Contreras lani u svibnju te ga je također kombinirala uz sličan model hlača.

Sharon Stone nosi zlatnu torbu modne kuće Themoire Sharon Stone nosi zlatnu torbu modne kuće Themoire (Foto: www.lyst.com)

Glamurozan stajling za 35. dodjelu nagrada GLADD Media Awards Sharon Stone upotpunila je crnim štiklama na špic, metalik zlatnom clutch torbom brenda Themoirè te s nekoliko upečatljivih ogrlica, od kojih zlatna s privjeskom seže do ispod struka.

Sharon Stone na dodjeli nagrada GLAAD Media Awards u Los Angelesu - 6 Sharon Stone u ekstravagantnom modelu bluze s dugačkim plaštem (Foto: Profimedia)

Sharon Stone: Blještava haljina koja uz obične crne hlače izgleda sjajno Sharon Stone na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! u Los Angelesu - 6 Sharon Stone na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! u Los Angelesu - 2 Sharon Stone na dobrotvornom koncertu DIVAS Simply Singing! u Los Angelesu - 3 +3 Sharon Stone nosi torbicu modne kuće Dolce & Gabbana

Sharon Stone: Izdanje u glamuroznim tenisicama za odlazak u grad s 18-godišnjim sinom Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 7 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 4 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 6 +5 Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju