Sharon Stone bila je gošća na premijeri nove Netflixove drame "A Jazzman's Blues", filma čija radnja prati istragu neriješenog ubojstva, otkrivajući priču o zabranjenoj ljubavi, prijevari i tajni. Slavna glumica sredila se za premijeru u svom prepoznatljivom stilu pa je crvenim tepihom prošetala u tenisicama i širokim hlačama dužine do gležnja.

Galerija Sharon Stone u tenisicama na premijeri Netflixovog filma 'A Jazzman's Blues' - 6 Sharon Stone u tenisicama na premijeri Netflixovog filma 'A Jazzman's Blues' - 3 Sharon Stone u tenisicama na premijeri Netflixovog filma 'A Jazzman's Blues' - 4 +2 Sharon Stone na premijeri Netflixovog filma 'A Jazzman's Blues'  

Sharon Stone poznata je kao kraljica ležernosti pa umjesto visokih potpetica i haljina radije bira udobnu obuću i odjeću, mladenačkog i neopterećenog stila. I za premijeru filma "A Jazzman's Blues" održanu u Los Angelesu glumica je odabrala kombinaciju koja se može nositi i na kavu.

Sharon Stone u tenisicama na premijeri Netflixovog filma 'A Jazzman's Blues' - 2 Sharon Stone na premijeri Netflixovog filma 'A Jazzman's Blues' (Foto: Guliver image)

Na crvenom tepihu, koji je za ovu priliku bio crni, Sharon je pozirala odjevena u baggy hlače bež nijanse širih nogavica i dužine do gležnja. Uz ležeran model hlača dobro su pasale bijele tenisice s istaknutim natpisom modne kuće Dolce & Gabbana, čije je Sharon Stone zaštitno lice.

Živjela klasika! Sharon Stone u kupaćem kostimu koji nikad ne izlazi iz mode Sharon Stone na Siciliji u bikiniju modne kuće Dolce & Gabbana Sharon Stone uživala je na Siciliji Sharon Stone uživala je na Siciliji +3 Sharon Stone

Gornji dio kombinacije složila je od bluze s tri gumbića i motivima morskih plovila, a preko nje je nosila sako od materijala nalik satenu. Još jednostavna crna torbica sa zlatnim lancem i ruž na usnama i Sharon Stone lako je ukrala pažnju na premijeri.

Sharon Stone u tenisicama na premijeri Netflixovog filma 'A Jazzman's Blues' - 5 Sharon Stone u tenisicama Dolce & Gabbana i vrećastim hlačama na premijeri filma 'A Jazzman's Blues' (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju