Arena Centar, Trg Dalmacija, subota 25.3. i nedjelja 26.3. od 10 do 20 h

 

Nakon uspješnog vikenda u Splitu najavljujemo vikend pun zabave i nagrada u Arena Centru. Za prvi proljetni vikend pripremili smo SHOOSTER DAN AIR MAX FUN. Zvijezde našeg programa su legendarne Nike Air Max tenisice koje ove godine slave 30. obljetnicu a mogu se osvojiti sudjelovanjem u igrama na Shooster danu. Veliki dizajner Tinker Hatfield kreirao ih je inspiriran pariškim Pompidou centrom i njegovim pomaknutim inside out principom. Hatfield je tako po prvi put izložio dotad skriveni zračni jastučić tenisica, što je izazvalo pravu revoluciju u svijetu urbane ulične mode i preobrazilo Nike od velikog u ključnog igrača na svjetskoj sceni. U nedjelju 26.3. u cijelom svijetu slavimo Air Max dan a vi nam se pridružite na zagrebačkom eventu u Arena Centru.
Za ovu prigodu imate jedinstvenu priliku postati dizajner u SHOOSTER NIKE AIRTIST zoni gdje dizajniramo virtualne Air Max tenisice uz pomoć Modula. On na licu mjesta na posebnom ekranu prema željama sudionika oslikavati digitalne tenisice. Želimo vidjeti kako pravi sneakmeisteri zamišljaju svoje savršene airmaxice. Sve koji se upuste u dizajniranje nagrađujemo popustom od 10% za kupnju u Shoosteru. One koji svoju kreaciju i podijele na Facebooku koristeći #shoosterdan nagrađujemo s 20% popusta na kupnju para tenisica Nike Air Max. Najoriginalniju viziju Air Max tenisica očekuju i nagada, Air Max tenisice naravno.

Osim umjetnosti pozivamo te da se s ekipom ili samostalno isprobaš u skakanju, ta akcija zvana USKOČI U SHOOSTER PRIČU uključuje posebnu dinamičnu foto zonu koja fotografira ljude u pokretu. Sigurni smo da ćeš imati svoj naj cool gif. Pogledaj kako je to već nekima pošlo za rukom link. Skok te vodi do popusta od 10% ili 20% za kupnju Nike Air Max modela u Shoosteru, cool privjeska a najbolji vikend ‘skakač ili skakačica’ uskočit će u nove tenisice.

I još jedna super suradnja s umjetnicima druga ide pod nazivom AIR MAX BOX OF ART gdje uz Modula surađujemo s Lunarom i Hanom Tintor. Poznato je da pravi ljubitelji tenisica svoje tenisice čuvaju doma u kutijama. Ako si i ti među njima Shooster će ti omogućiti da osvojiš unikatni box/ormarić u koji stane 8 kutija za tenisice za svoju sobu! Naših street artisti će u svom stilu oslikati kutiju koje ćemo izložiti na Shooster danu. Oni koji ih žele i osvojiti samo trebaju osmisliti fotografiju na koju će ‘ugurati’ što više kutija od tenisica. Svoje fotografije do 26. ožujka objavite uz hashtag #shoosterdan i #airmaxboxofart. Top 3 osobe koje na fotki imju najviše vidljivih kutija, osvajaju po jedan od tri unikatno oslikanih ormarića od strane našeg sjajnog street art trojca.
I na kraju, kao i uvijek na Shoosterdanu, imamo i virtualni obračun u igranju video igrica koji zovemo SHOOSTER GAMERS WANTED! Ovaj put tražimo najbolje u igranju igrice PlayStation VR Fruit Ninja: svi igrači dobit će popust od 10% u Shoosteru, igrači koji dođu na 2. level dobiju popust od 20% na kupnju para Air Max tenisica, a oni koji dođu na 3. level dobiju Nike Gym Sack ruksak. Igrač/-ica dana koji postigne najbolji rezultat dana osvaja Nike Air Max tenisice. Gameri pozivamo vas na igru vidimo se u Arena Centru ovaj vikend.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju