Hydra Thermal predstavlja svojstveni koncept njege kože kojoj nedostaje vlage i koja treba zaštitu od vanjskih stresnih čimbenika. Djeluje u skladu s kožom, kako bi joj osigurala najbolje vlaženje tamo i onda kad je to potrebno

Zasnovana je na temeljima jedinstvene mineralne vode iz Rogaške Slatine i patentiranog 100% prirodnog Hyalurona sa certifikatom Ecocert, kojima smo dodali i dva iznimna prirodna ovlaživača: gel aloe vera i beta-glukan. Inovativna formulacija visoke tehnologije i prirodnih aktivnih sastojaka omogućuje intenzivan prijenos vlage u kožu te njezino raspršivanje u dublje slojeve.

>> Znate li što istiskanje prištića čini vašoj koži?

Neposredna 'ekstremna' navlaženost te bogata prirodna njega kože daju dugoročne rezultate: povećanu napetost te meku, njegovanu kožu zdravog i blistavog izgleda.

Proizvodi su bez parabena, silikona i parafina te su dermatološki testirani.

Prikladni su za uporabu u svim godišnjim dobima i za sve tipove kože, bez obzira na dob.

 

PRIRODNI AKTIVNI SASTOJCI ZA VEĆU RAZINU VLAŽENJA:

PRIRODNA MINERALNA VODA iz Rogaške Slatine
odlikuju poseban sastav, fizikalna i kemijska svojstva. Sadrži rastopljene mineralne tvari, kao što su: magnezij, natrij, kalcij, hidrogenkarbonat, sulfat, ugljikov dioksid. Mineralne tvari iz skrivenih zemljinih dubina unose u kožu vitalnu energiju, pomažu joj u održavanju fiziološke ravnoteže te jačaju njezin obrambeni mehanizam.

PATENTIRANI 100% PRIRODNI HYALURON*
*eccocert approved
s certifikatom Ecocert s malom molekulskom masom ima sposobnost intenzivnog prodiranja u dublje slojeve kože, gdje pospješuje optimalno dugotrajno vlaženje te sprječava gubitak vode preko epiderme. S njegovim djelovanjem povećavaju se navlaženost i elastičnost kože koja je vidljivo zategnutija, glatkija, svježija i pomlađena. A vanjski znakovi starenja ublaženi su i manje primjetni.

>> 4 stvari koje su moguće samo u filmovima

GEL ALOE VERA je prirodni ovlaživač, bogat tvarima kao što su vitamini A, C, E, aminokiseline, minerali i aktivne tvari, koje pridonose povećanoj navlaženosti i regeneraciji kože. Aloe vera pomaže u pomlađivanju i obnavljanju kože što joj daje lijep i zdrav izgled.

BETA-GLUKAN je prirodni polisaharid, nalazi se u staničnim stijenkama kvasaca, zobi, gljiva... Njegov sadržaj pomaže koži očuvati optimalnu vlažnost i gipkost, osim toga potiče aktivnost imunološkog sustava i sintezu kolagena te štiti od UV-zračenja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju