Kada nosi potpis 'Chanel' parfem će vrlo lako pronaći put do mnogobrojnih zapešća i vratova spremnih za privlačenje pažnje i komplimente. Tako je i posljednji miris za muškarce 'Bleu de Chanel' već više od godinu dana prepoznatljiv oblak parfemskih nota u klubovima, restoranima, prisnim susretima, u prolazu ili kao konstanta našeg mirisnog svijeta. A novo putno pakiranje učinit će ga još češćim suputnikom u daleke krajeve ili na vikend destinacije

Da plava može dostojno zamijeniti crnu tvrdio je Karl Lagerfled prije nešto više od godinu dana kada je kozmetički brend 'Chanel' lansirao novi parfem za muškarce – 'Bleu de Chanel'.

>> VIDEO: Chanel dovodi novog muškarca kojeg ćemo obožavati

>> VIDEO: Egzotičan Chanel uz kraljevsku gozbu

Gusto plavetnilo nije poljuljalo Chanelov crno-bijeli svijet, već je njegovu vječnu eleganciju obogatilo tajnovitošću. U bočici upravo takve boje, previše plavoj da bi bila crna i previše crnoj da bi bila plava, čuvaju se note grejpa, sandalovine i ružičastog papra smiješane u omjerima koje tvore parfem 'Bleu de Chanel'.

Uz već postojeća mililitraže od 30 i 50 ml, toaletna voda 'Bleu de Chanel od sada je u prodaji i u putnom pakiranju od 20 ml.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju