Organsko kokosovo ulje i shea maslac sastojci su koji njeguju kožu lica, brinu za njezinu podatnost te poboljšavaju tonus kože. Upravo ti sastojci dobiveni fairtrade trgovinom skriveni su u novoj Ecobeauty kolekciji

Ecobeauty proizvodi za njegu kože sadrže hranjivo Fairtrade organsko kokosovo ulje i Fairtrade shea maslac dobiveni tzv. pravednom trgovinom. Kroz Fairtrade organizaciju pomaže se lokalnim zajednicama u Indiji i Africi da izgrade bolju budućnost za sebe i svoje obitelji.

>> Green Bike Tour: Vožnjom zelenog bicikla pomognite djeci

>> Kojim se namirnicama boriti protiv celulita?

Kroz ovu suradnju osigurano je:
- zajamčenih minimalno 95% prirodnih sastojaka iz obnovljivih i održivih izvora koji se mogu pratiti
- formulacije koje su bez sastojaka životinjskog podrijetla, parabena, silikona, mineralnih ulja i sintetskih mirisa
- sirovine dobivene iz izvora odgovornim raspolaganjem što doprinosi poboljšanju životnih i radnih uvjeta lokalnih proizvođača u zemljama u razvoju
- ekološki prihvatljivu ambalažu čiji se materijali mogu 100% reciklirati
- papir ambalaže dobiven iz šuma kojima se gospodari po načelima odgovornosti

Višestruko djelotvorna i antioksidativna Ecobeauty kolekcija za njegu kože s Natural Pro-Blend tehnologijom djeluju u savršenoj sinergiji da bi ojačali, zaštitili i bili ugodni za kožu. Namijenjena je za sve tipove kože i za svaku dob.
Istraživanja pokazuju da Ecobeauty kolekcija nakon 4 tjedna za 87% izglađuje sitne linije nastale usred dehidracije, za 77% pročišćuje pore, te za 82% poboljšava tonus kože.

Kolekcija se sastoji od 4 proizvoda: kreme za glatku kožu područja oko očiju, dnevne kreme za glatku kožu, noćne kreme za glatku kožu te hidratantnog tekućeg pudera za lice.

Oriflame daruje čitateljice portala Zadovoljna.hr!
Hidratantni tekući puder za lice iz Ecobeauty kolekcije dobile su Martina Augustanec, Martina Vlajnić i Emina Hlobik.

Prozračan, visokohranjiv hidratantni tekući puder, lako se nanosi, prirodno prekriva i ujednačava ton kože zahvaljujući blagodatima Fairtrade organskog shea maslaca koji kožu čini glatkom i daje joj zdravi izgled.

Linija proizvoda pod nazivom ECObeauty sadrži visokokvalitetne, prirodne proizvode s manjim utjecajem na okoliš koji su nastali u suradnji Oriflame Kozmetike i 4 svjetske organizacije posvećene društvenoj odgovornosti, prirodnosti i brizi za okoliš (Fairtrade, Eco Cert, Vegan i FSC).

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju