Poznati inicijali u svijetu kozmetike 'BB' označavaju kraticu za 'beauty balm', odličan spoj multifunkcionalne kreme i make upa koji će prekriti nesavršenosti na licu. Svoju je verziju, inspiriranu azijskim ritualima ljepote ponudio i kozmetički brend Dior

Beauty Balm, odnosno proizvod koji u sebi ujedinjava osobine hidratantne kreme koja koketira s puderom poznat je pod inicijalima BB zbog svoje praktičnosti i sveobuhvatnosti se naziva i kozmetičkim švicarskim nožićem.

Jednako popularan kod djevojaka i žena u zrelijoj dobi željnih prirodnog izgleda i ujednačene kože, idealan je za svakodnevni i večernji look kojemu je blistava koža u prvom planu.

>> Miss Dior je spremna za proljeće

Svoj BB predstavio je i Dior u sklopu linije 'Hydra Life' dajući tako do znanja da je hidratacija obogaćena serumom protiv starenja jednako važna kao i prekrivanje nesavršenosti.

>>FOTO: Senzualni make up trendovi za proljeće

Inspiriran azijskim beauty ritualima te stvoren u suradnju s vizažistima zasnovana je na moćnim i rijetkim biljnim ekstraktima izdvojenih iz poznatih Diorovih vrtova zahvaljujući kojima je ovaj kuća postala jedan od pionira u razvoju etnobotanike.

Osim što pruža baršunasti osjećaj, ovaj krema prilagođena svim tipovima kože u sebi sadrži i zaštitni faktor SPF 30.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju