Njega kože protiv bora je proces od kojeg ne smijemo odustati, a u tome nam pomaže multiaktivna krema protiv bora koja je zahvaljujući inovativnoj formuli učinkovita protiv znakova starenja kože i to kroz višestruka djelovanja

Kombinirano djelovanje polifenola grožđa i vitamina E, sredstva koje smanjuje djelovanje slobodnih radikala, i beta glukana, restrukturira kožu na način da smanjuje bore. Vitamin A sprječava dehidraciju kože i djeluje kao regulator metabolizma kože, pomažući u borbi protiv starenja.

>> Sve za ljepotu: Marilynka brijala lice

>> 8 trikova za meke ruke i u hladnim mjesecima

Multiaktivna krema protiv bora Cera di Cupra tonificira kožu - formula obogaćena prirodnim sastojcima kao što su Shea maslac, ulje avokada i jojobe, te vitamin A čine kožu s vremenom zategnutijom i kompaktnijom, te dubinski hidratiziranom. Multiaktivna krema protiv bora za zrelu kožu zahvaljujući UV-filterima štiti kožu i sprečava nastajanje tamnih mrlja.

Cera di Cupra multiaktivna krema protiv bora nastala je kao rezultat istraživanja laboratorija Farmaceutici Dott. Ciccarelli, a da bi se zadovoljila potreba zrele ženske kože. Njezina bogata formula, te lagana tekstura, omogućava brzo upijanje i pruža koži mekoću. Svakodnevna primjena Cera di Cupra multiaktivne kreme protiv bora hrani i tonificira kožu, te smanjuje znakove starenja. Uz redovitu uporabu koža izgleda sjajnije i kompaktnije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju