Za one dane kada žene jednostavno trebaju malo vremena za sebe i kada si žele ugoditi nekom sitnicom zbog koje će se osjećati bolje tu su Libresse pakiranja s limitiranom kolekcijom maski za lice

Pimple pimple little star, Wake up sleeping beauty i Too stressed for success za jedan od onih dana...

Iznenađenje samo za vas!

Libresse daruje čitateljicama portala Zadovoljna.hr Štefici Jelić, Dragici Galevski i Ani Slavić pakete Libresse limitiranih pakiranja uložaka koji su korisni i podižu raspoloženje!

Za jedan od onih dana kad nemaju volje ni za što, kad su bez trunke energije i kad bi se najradije sakrile od ostatka svijeta Libresse će ženama uz odabrana pakiranja u veljači i ožujku pokloniti limitiranu kolekciju maski za lice.

Pimple pimple little star, Wake up sleeping beauty i Too stressed for success, maske su čiji će pozitivan učinak na kožu zasigurno imati i pozitivan učinak na raspoloženje.

>> 7 koraka do profi pozerice ispred fotoaparata

Pimple pimple little star umirujuća je maska za lice s američkom lijeskom koja dubinski čisti kožu lica.

Wake up sleeping beauty razbuđujuća je maska za lice s blagim mirisom metvice i osvježavajućeg djelovanja na kožu lica dok je Too stressed for success opuštajuća maska s mirisom ruže koja će umiriti kožu u dane kada joj je mir i potreban.

Znamo da svaki mjesec žene proživljavaju čitav niz različitih osjećaja i da se moraju nositi s naglim promjenama raspoloženja. Jedan dan su na vrhu svijeta, a već drugi jako osjetljive i ništa ne izgleda onako kako žele.

Ima dana kada jednostavno trebaju malo vremena za sebe i kada si žele ugoditi nekom sitnicom zbog koje će se osjećati bolje. Libresse posebna ponuda maski za lice zasigurno će im pomoći povratiti dobro raspoloženje.

Maske za lice potražite uz duo pakiranja uložaka Libresse Invisible Normal, Natural Normal te Invisible Ultra Super duo pack te pakiranja dnevnih uložaka Libresse Normal, Libresse Long te Libresse Extra Long sa Vitaminom E.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju