Limitiranim izdanjima svijeća, mirisa za dom i gelova za tuširanje, velikim pakiranjima mirisnih buketa i božićnih svijeća Durance donosi božićni ugođaj u vaš dom

Durance Božićna kolekcija nadahnuta je slavnim banketima Luja XIV. Njegove su zabave bile nadaleko poznate po gurmanskoj raskoši - najfinijem šampanjcu i delicijama odabranih okusa i mirisa.

Dio te raskoši prenosi vam i Durance svojim limitiranim izdanjima svijeća, mirisa za dom i gelova za tuširanje: Sparkling Rose, Chantilly Whipped Cream, Petit Sablé Biscuit.

Sparkling Rosé: mirisna svijeća, parfem za prostor, gel za tuširanje
Šampanjac je bio neizbježno piće na svim banketima Luja XIV., a točio se, naravno, i na njegovoj krunidbi. Durance vam dio te šampanjske magije donosi svježim i iskričavim cvjetno-voćnim notama u Sparkling Rose liniji.

>> Razmazite se senzualnim mirisima prirodne kozmetike

Chantilly Whipped Cream: mirisna svijeća, parfem za prostor, gel za tuširanje
François Vatel, slavni kraljevski batler, za jedno od Lujevih primanja osmislio je savršen kremasti desert sa šlagom koji je postao legenda, a originalan recept bio je nadahnuće i za Durance Chantilly Whipped Cream liniju.

Petit Sablé Biscuit: mirisna svijeća, parfem za prostor, gel za tuširanje
Batler Vatel jednom je prilikom kraljevu bratu poslužio za doručak pladanj keksića s lješnjacima, kokosom i vanilijom koji su se ovome toliko svidjeli da ih je zahtijevao i svakog sljedećeg jutra. Petit Sablé Biscuit linija nastala je inspirirana upravo receptima za te kekse.

Cijene: mirisna svijeća 150 kn; parfem za prostor 130 kn; gel za tuširanje 70 kn


Za blagdanske dane Durance je pripremio i velika pakiranja svojih svijeća te mirisnih buketa, prožeta mirisima Božića: Ispod bora i Naranča-cimet.
Ispod bora: mirisni buket 435 kn; mirisna svijeća 235 kn
Naranča-cimet: mirisni buket 435 kn; mirisna svijeća 235 kn

Ostali noviteti
* Božićna aroma lampica, 160 kn
* Aroma kockice za lampicu: cimet-naranča, 125 kn
* Mirisni medaljoni: cvijet pamuka, orhideja, 110 kn
* Mini mirisni buketi: Osim vrlo popluarnih mirisnih buketa za prostor od 100 ml, Durance je u redovnu ponudu uveo i mini mirisne bukete po 50 ml. Cijena: 140 kn

Gdje kupiti: Durance, Green Gold, Radnička 52; Gundulićeva 5, Zagreb; web trgovina www.durance.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju