Sapunčići pastelnih boja i nježnih mirisnih podražaja nostalgični su podsjetnik na romantičnija vremena kada je delikatna sapunica nastajala u dlanovima. Med, ruža, mlijeko, lavanda, citronovac i lipa mirisi su kojima je 'L'Occitane' povjerio čarobno iskustvo tu retro kupanja

U Provansi često se može čuti 'Oh Bonne Mère!', uzvik koji izražava iznenađenje, olakšanje, radost i trenutke neizmjerne sreće i što je najvažnije – ljubaznost i velikodušnost.

Odnosi se na baziliku Notre Dame de la Garde koja je u srcu proizvođača tradicionalnih sapuna i građana Marseillea zauzela posebno mjesto. Bonne Mère ili u prijevodu 'Dobra Majka' simbol majčinstva i brige za obitelj utkani su u novu L’Occitaneovu kolekciju.

Svi proizvodi iz kolekcije su hipoalergeni, nježni prema osjetljivoj dječjoj koži te ekološki prihvatljivi. Već od navršene treće godine života djeca mogu koristiti ove proizvode zajedno s ostalim članovima obitelji.

Blage, njegujuće formule poštuju prirodni pH kože te je dan za danom njeguju profinjenim, baršunastim teksturama koje u harmoniji s nježnim umirujućim mirisima.

Tradicionalni marsejski sapun svakodnevno, nježno i bez isušivanja čisti kožu, čineći je mekom i profinjeno namirisanom. L’Occitaneova njegujuća formula sadrži ulje palminih plodova dobiveno na okolišu prihvatljiv način te certificirano RSPO certifikatom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju