Želite li osjetiti miris zabranjene ljubavi, baš onako strastvene i opojne kakve imamo prilike gledati na filmskom platnu ili čitati u najputenijim biserima književnosti svakako probajte Cacharelov 'Amor Amor Forbiden Kiss'. Mogao bi vas u potpunosti zavesti svojim mirisnim strelicama vanilije, ružičastog papra i božura

Nova romansa i novi miris ispisuju novo, dosad najintenzivnije poglavlje sage Amor Amor.

Nakon prvih trenutaka u kojima caruju čarolija, nevinost i čistoća, Amor Amor Forbidden Kiss dodaje i dašak tajanstvenosti, odvažnosti i senzualnosti.

Ovo je priča za sve djevojke koje su prekršile pravila i rekle zbogom razumu, a govori o zabranjenoj ljubavi između buntovne heroine i lošeg momka.

Slastan i nevjerojatno uzbudljiv, ovaj voćno-cvjetni parfem s glavnom notom vanilije daje dodatni začin nevinoj prirodi ljubavi – dašak opasnosti.

Amor Amor Forbidden Kiss je parfem ljubavi, intenzivnije no ikad prije. Svjetlo i tama ovdje žive u skladu, kao neodoljivo iskušenje prekriveno tajnovitošću. Dašak osvježavajuće mandarine i grejpfruta naglašava prirodu parfema.

U srednjim notama nalaze se bijeli mošus i sunčani frangipani, dok nježne note bijelog božura prizivaju miris ljubavi. No, miris svojim odvažnim i punim notama kave i crne vanilije daje i naznake o nečem zabranjenom.

Ovakav neuobičajeni izbor za ženski parfem sjajna je dopuna neodoljivoj ovisnosti koju još više naglašava nota buntovnog i divljeg ružičastog papra.

MPC: 30ml (260 kuna), 50ml (385 kuna), 100ml (500 kuna)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju