Briga za ljepotu kose i osjećaj ugode prilikom upotrebe proizvoda sjedinjena je u blagom šamponu za jačanje kose s rijetkim mineralima koji udružuje snagu i nježnost te sjaj od korijena do vrhova

Vichyjevoj liniji Dercos pridružio se blagi šampon za jačanje kose koji svojom nježnom formulom omogućuje čestu uporabu i kosi daje sjaj od korijena do vrhova. Vichy je razvio blagi, ali učinkoviti šampon za često pranje kose.

Dercos Mineral Soft djeluje blago jer sadrži izvrsnu formulu s prirodnim tenzioaktivnim sastojcima koji su toliko blagi da su primjereni za cijelu obitelj.

Šampon istovremeno djeluje kao kozmetički proizvod obogaćen kationskim polimerima i sprečava zaplitanje kose te joj vraća mekoću i elastičnost.

Formuli je dodano 5 posto sadržaja termalne vode Vichy obogaćene s 15 minerala i rijetkih oligoelemenata koja utječe na staničnu obnovu i tako smiruje i jača vlasište.

Šampon sadrži jedinstvenu kombinaciju rijetkih minerala: željezo koje opskrbljuje stanice kisikom, mangan koji je snažan antioksidans, magnezij koji potiče staničnu obnovu, kalcij koji štiti i silicij koji obnavlja tkivo (cijena 90 kn).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju