Tijekom najblještavijeg mjeseca u godini uživat ćemo u pripremanju delicija, kolačića, šopingu i nazdravljanju u krugu prijatelja i obitelji, no i u darivanju. Kako bi vam olakšali šoping predlažemo darove koji će razveseliti članice obitelji i prijatelje

Portal Zadovoljna.hr na svojim će vam stranicama uz savjete za blagdanski make-up, brzinske trikove koji će vas suziti kako bi uskočile u omiljenu haljinu te recepte za ukusne poslastice koje su jednostavne za pripremu, razveseliti i hrpom darova.

Budite s nama i dopustite nam da vam prigodnim darovima kažemo hvala za vašu vjernost!

Lancôme je već od samih početaka počeo ispisivati povijest kozmetike, a kako vrijeme prolazi njegov vizionarski duh biva sve snažniji.

Najnoviji proizvod tog tehnološki naprednog odnosa prema koži je Visionnaire [LR 2412 4%], snažan i učinkovit, prvi napredni korektor za bore, pore pa čak i ton kože, koji iz temelja obnavlja kožu i čini je istinski lijepom.

Čudotvorna molekula LR 2412 može se sama kretati slojevima kože i pokretati niz mikro promjena u tkivu.

Zahvaljujući tome omogućuje vidljive promjene na koži koja postaje bolje teksture, bore su izbrisane, smanjen je broj pigmentacijskih i vaskularnih nepravilnosti, a pore su sužene.

Ključ ove nevjerojatne sposobnosti molekule LR 2412 leži u njenoj amfifilnoj prirodi i sklonosti strukturama koje sadrže vodu i lipide. Ona se već od prvog kontakta prožima s kožom te 'juri' dalje u sve slojeve kože. Takvim se prodiranjem njezino djelovanje osjeća i u najdubljim slojevima.

Visionnaire [LR 2412 4%] se može nanositi na sve tipove kože, i na osjetljivu kožu te na područje oko očiju – tijekom cijele godine, kao dio dnevne i noćne njege.

Vizionarski duh ovog korektora prepoznaje se i u dizajnu bočice nadahnutom visoko tehnološkim spojem stakla i metala na kojoj malahitno zelenu boju poput laserske zrake presijeca srebrna.

Pošaljite svoje podatke na zadovoljna@novatv.hr jer dijelimo dva revolucionarna korektora Visionnaire [LR 2412 4%]. Uz malo sreće možda stigne upravo na vašu adresu.

Dobitnice su Gabrijela Ujdur, Marija Žeravica i Tihana Pirić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju