Samo dubinski čista koža može biti zdrava i lijepa. Tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu hidrataciju, a termalna voda kao glavni sastojak proizvoda za njegu je učinkovit, prirodni i aktivan sastojak za zdravu i lijepu kožu

Termalna voda cijenjena je zbog ublažujućih, ojačavajućih i obnavljajućih svojstava. Riječ je o jednoj francuskih mineralnih voda s najvećim sadržajem minerala. Sastoji se ponajprije od 15 rijetkih minerala iz vulkanskih stijena francuske pokrajine Auvergne koji imaju sinergijski učinak i bitni su za kožni metabolizam. Korisni sastojci te vode za kožu dokazani su u 26 znanstvenih istraživanja.

Povodom 80. obljetnice Vichy ponovo predstavlja dva vrlo poznata proizvoda iz linije Pureté Thermale s novom formulom i novom, sniženom cijenom. Mlijeko za čišćenje 3 u 1 i Micelna otopina 3 u 1 koži pružaju sve što treba: temeljito čišćenje i dugotrajnu njegu, a s obzirom da se ne trebaju ispirati, idealno su rješenje za dane ljetnih putovanja.

3 u 1 mlijeko za čišćenje
3 proizvoda u 1: mlijeko + losion + odstranjivač šminke za oči
sadržava jedinstvene karite maslac koji hrani i omekšava kožu, nemasna ulja za čišćenje, 5 posto ublažujuće, ojačavajuće i obnavljajuće termalne vode.

>> Maskom od jabuke protiv crvenila kože

>> Voda - nezamjenjiva saveznica našeg zdravlja

Miceralna otopina 3 u 1
3 u 1: čisti, uklanja šminku i umiruje kožu. Koristi miceralnu tehnologiju magnetskog privlačenja nečistoća.
Miceralna otopina sadrži jedinstvene aktivne sastojke fitofenol iz ruža - ekstrakt galske ruže koji ima poznate ublažujuće i protuupalne učinke, hidratizirajući glicerin, 5 posto ublažujuće, ojačavajuće i obnavljajuće termalne vode.

Jednim potezom šminka je uklonjena, a voda očisti i osvježi kožu, kao i oči, smiruje nadražene dijelove, sprječava nadraženost kože i omekšava je bez ispiranja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju