Povodom svjetskog dana poljubaca otkrijte nove trikove u potrazi za savršenim poljupcem. Znate li da u ustima postoje tisuće završetaka živaca (100 puta više nego u vršcima prstiju) koji stimuliraju želju. Zato je ljubljenje tako dobro!

Povodom svjetskog dana poljubaca otkrijte kako do najpoželjnijih usana i savršenog poljupca uz par jednostavnih trikova.

Usne moraju biti mekane
Za sočne poljupce, usne moraju biti mekane. Nema savršenog poljupca sa ispucalim usnama. Suha koža može se ukloniti nježnim trljanjem usana ručnikom, pilingom ili četkicom za zube. Balzam za usne uvijek nosite sa sobom!

>> 9 sočnih razloga za poljubac

>> Oprez! 4 glavna krivca lošeg zadaha

Manje je više!
Nemojte pretjerivati s nanošenjem proizvoda. Debeli sloj odbit će vašeg partnera ili partnericu. Pripazite i s proizvodima s intenzivnim bojama i svjetlucajućim česticama.

Ne dehidriranim usnama!
Usne se brzo isušuju kada su dehidrirane. Budite korak ispred i unosite više tekućine, a manje alkoholnih pića i kofeina. Loš zadah češći je kod ljudi koji dehidriraju i imaju suha usta.

Opustite se
Prije ljubljenja se potpuno opustite, ukočene usne nije zabavno ljubiti. Opuštene, dobro njegovane usne recept su za nezaboravan poljubac!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju