Život Eve Longorije promijenio se iz korijena 19. lipnja 2018. kada je u 43. godini rodila sinčića Santiaga Enriquea.

Galerija Eva Longoria i njezin sinčić Santiago - 2 Eva Longoria i njezin sinčić Santiago - 4 Eva Longoria i njezin sinčić Santiago - 3 +2 Santiago se pridružio mami na pozornici tijekom press konferencije u Meksiku

Iako se slavna glumica, redateljica i producentica nije odrekla karijere – štoviše trenutno promovira po svijetu svoj novi film po imenu „Flamin' Hot“ – ne razdvaja se često od svojeg sinčića. Santiago joj pravi društvo na setu, ali i dok putuje zbog posla.

Mališan koji će uskoro ispuhati pet svjećica na rođendanskoj torti pridružio se svojoj slavnoj mami i na pozornici prilikom press konferencije uoči premijere filma „Flamin' Hot“ u Meksiko Cityju i ukrao svu pažnju.

Eva Longoria i njezin sinčić Santiago - 1 Santiago se pridružio mami na pozornici tijekom press konferencije u Meksiku (Foto: Profimedia)

Odjeven u kratke plave hlačice, šarenu majicu s dinosaurima i tenisice, Santiago je sjeo mami u krilo i poslušno slušao dok je ona odgovarala na pitanja o svojem novom projektu. Nešto kasnije nasmijao je i sve prisutne dok je na sebe stavio umjetne brkove.

Film "Flamin' Hot" u režiji Eve Longorije je istinita priča o domaru Richardu Montanezu koji je zaslužan za stvaranje jedne od najpopularnijih američkih grickalica – Flaming Hot Cheetosa.

O čemu zapravo film govori, pogledajte u traileru u nastavku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju