Dan prije Valentinova, 13. veljače u klubu Out Bunker održat će se prvo izdanje "Single-Mingle".

Za prvo izdanje Single - Mingle organizatori su odabrali nedjelju, 13. veljače, kako bi u dobrom raspoloženju i veselom društvu zajedno dočekali Valentinovo, a održat će se u novom klubu Out Bunker u sklopu hotela TImeout u Ilici 16.

Event je namijenjen svim samcima dobre volje i željnih druženja. Očekuje vas uzbudljiva večer ispunjena kvizom, igrama, plesom i smijehom. Za vrhunsku atmosferu pobrinut će se naš jedinstveni kvizaš, voditelj i DJ Mario Kovač. Početak programa je u 18 sati, a ulaznice su dostupne na web stranici. Naravno, sve će se održati uz poštivanje trenutnih epidemioloških mjera.

Zašto Single-Mingle?

Svi smo svjesni da moderan ritam života uz sve veći broj obaveza ostavlja malo vremena za druženje, ljudi postaju otuđeni jer im se s godinama ionako sužavaju socijalni krugovi i nemaju prilike upoznati nekog novog osim u virtualnom svijetu.

Koliko puta vam se dogodilo da ste poželjeli negdje otići, a niste imali s kim? Pandemija je te trendove samo produbila i pojačala osjećaj otuđenosti.

Agencija Wanderer Travel prepoznala je tu potrebu i 2020. počela s projektom Izleta za samce. Ove godine spremaju novi projekt pod nazivom Single-Mingle; večeri druženja za ljude koji su solo, gdje će uz zabavan i atraktivan program moći upoznati nove prijatelje, a možda i poneku srodnu dušu.

Dočekajmo Valentinovo zajedno single-minglajući! Cijena od 150 kn uključuje bogati program, zakusku i piće dobrodošlice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju