Želite li zimu dočekati u najpopularnijoj obući, odaberite široke gležnjače- kaubojke. Model koji obožavaju i svjetski poznate ljepotice opisuje viša, ali stabilna potpetica, naglašeni špic i široki dio oko gležnja te je savršen odabir za dnevni look, a mi vam donosimo 5 modela od 179 do 985 kuna


Gležnjače već po tko zna koju sezonu za redom vladaju gradskim ulicama, a trgovine su prepune najrazličitijih modela koji mogu zadovoljiti svačiji ukus. No ipak, najpopularniji model ove zime svakako su široke kaubojke koje dolaze u raznim varijantama.

Popularne gležnjače opisuje široka, čvrsta i stabilna potpetica, prednji dio na naglašeni špic te ukrasni detalj koji prekriva gležnjeve i slobodno i široko 'pleše' oko noge te ju čini elegantnom i vitkom.

I popularne ljepotice poput Jessice Albe, Heidi Klum i Marthe Hunt su prigrlile ovaj trend te svoj omiljeni model rado spajaju s elegantnim i trendi dnevnim kombinacijama.

I mi smo prošetali trgovinama i i izdvojili 5 modela širokih gležnjači po uzoru na zvijezde, a čija se cijena kreče od 179 do 985 kuna.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju