Da bismo svom domu dali novi izgled i svježinu, ne moramo kupovati novi namještaj i neke skuplje komade. Za brzinsku i jeftinu renovaciju dovoljne će biti i sitnice koje itekako čine razliku.

Vaš dom, a naročito kuhinja vapi za preuređenjem, želite nešto promijeniti, ali mislite da bi jedino kupovina nove kuhinje riješila stvar? Srećom, za transformaciju svoja četiri zida ne morate posezati duboko u novčanik i bacati se u (pre)veliki trošak.

Veliku promjenu možete napraviti i s jednom sitnicom čija je cijena samo 7 kunaručkicama za ormariće i ladice vrlo elegantnog i modernog dizajna te pristupačne cijene.

Goldenwarm ručkica za namještaj, Amazon, 7 kuna komad Goldenwarm ručkica za namještaj, Amazon, 7 kuna komad Foto: www.amazon.com

Ove zlatne ručkice u obliku kvadra izrađene od nehrđajućeg čelika mogu se kupiti na Amazonu, a cijena pakiranja od 20 komada iznosi 139 kuna (7 kuna po komadu). Mnogi zadovoljni kupci u svojim osvrtima pišu kako su oduševljeni ovim ručkicama jer izgledaju skupo i elegantno te mogu promijeniti izgled čitavoj kuhinji.

Sitnice za kuhinju iz robne kuće IKEA do 60 kuna - 10 Od 13 do 60 kuna: 10 sitnica iz IKEA-e s kojima će kuhinja odmah živnuti

Slika nije dostupna Deset fotografija koje pokazuju da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja

Naravno, osim u kuhinji mogu su koristiti u svakoj drugoj prostoriji u domu, kojoj će isto tako podariti novi izgled, osvježiti je i proljepšati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju