Svatko od nas ponekad se ponaša nepristojno, a da toga nismo ni svjesni. Doznajte koja su to učestala, svakodnevna ponašanja koja su mnogima već prešla i u naviku, a smatraju se nepristojnima

Možda toga niste svjesni, ali nepristojno se ponašate kada...

1. ...razgovarate na mobitel, a zvučnik vam je toliko pojačan da svi oko vas čuju što osoba s druge strane "žice" govori. Vjerujte, većini ljudi to smeta i ne žele slušati vaš razgovor.

'Doznajte koja su to učestala, svakodnevna ponašanja koja su mnogima već prešla i u naviku, a smatraju se nepristojnima'

2. ...sjedite na kavi s prijateljicom i dopisujete se s nekim bez da ste prijateljici rekli zbog čega baš sada morate poslati tu poruku.

3. ...otkažete dogovor u zadnji tren zato jer želite ostati kod kuće gledati omiljenu seriju.

4. ...ne uzvratite telefonski poziv ili ne odgovorite na poruku. To ne mora biti odmah, ali napravite to do nekog pristojnog vremena. Nikada nismo toliko prezauzeti da ne stignemo to napraviti.

5. ...zaboravite dobroj prijateljici ili prijatelju poželjeti sretan rođendan. U današnje doba kada postoje toliki podsjetnici, to je jednostavno nedopustivo. I nepristojno.

6. ...kupite novi odjevni komad, nosite ga i zatim vratite u trgovinu. Mislite da ako prodavačica ne primijeti da ste ga nosili, da je to u redu? I dalje nije.

7. ...posudite od prijateljice knjigu, CD, DVD ili nešto četvrto i kažete joj da ćete posuđenu stvar vratiti do tad i tad, ali ne vratite pa joj se ispričavate, a ona govori da je sve u redu, pa joj opet zaboravite vratiti. Ali ipak nije sve u redu i posuđenu stvar trebali biste vratiti na vrijeme.

8. ...se stalno žalite na nešto. Morate uvijek imati na umu da vi niste jedini koji neispavani morate izgurati dan.

9. ....pretpostavljate da svi žele vidjeti svaku fotografiju vaše bebe koju se ikada uslikali.

10. ...prijateljicu koja to ne želi nagovarate da uslikate selfie kojeg planirate objaviti na društvenim mrežama. Vama je to možda zabavno, ali je zapravo nepristojno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju