Jeste li se ikada našle u situaciji da ste osuđivali drugu ženu i njezine odluke, a nakon nekog vremena ste se i same našle u sličnom problemu i reagirale ste na isti način? Žene su prijateljice, majke, supruge, sestre, kolegice, poslodavci... i upravo zbog svih tih uloga i životnih zadataka neke stvari žena nikada ne bi trebala zamjeriti ženi.

...kada bi trebala prekinuti s njim
Prije nekog vremena bili ste sigurni da je krajnje vrijeme da ga ostavi i pokupi svoje stvari i nije vam bilo jasno zašto to nije učinila. A onda ste se i sami našli u sličnoj situaciji i shvatili kako niti jedna veza nije crna ili bijela, već ima više od 50 nijansi sive.

...kada pretjera s hranom ili slatkišima
Gladna sam, nesretna sam, umorna sam, u PMS-u sam... Postoji bezbroj razloga za slatki zalogajčić koji u određenom trenutku nevjerojatno prija i tako treba i ostati. Žene bi trebale jesti kad god im se jede, bez predrasuda.

...kada joj klinci počnu vrištati usred trgovine/kafića
Koliko god dijete bilo mirno ili dobro, gotovo se svakom roditelju dogodilo da njegovo sunce usred trgovine, parka ili nekog drugog ljudima pretrpanog mjesta odluči pokazati svoje glasovne sposobnosti. Osude doista nisu potrebne.

Žene su prijateljice, majke, supruge, sestre, kolegice, poslodavci... i upravo zbog svih tih uloga i životnih zadataka neke stvari žena nikada ne bi trebala zamjeriti ženi

...kada pretjeruje oko organizacije vjenčanja/rođendana
Vjenčanje je za većinu žena poseban dan oko kojeg se vrijedi potruditi. Pretjerivanje s odabirom prostora, cvijeća, glazbe ili pak paničarenje oko kroja vjenčanice ili uređenja stolova za ovaj dan u životu bi trebalo biti dozvoljeno, bez predrasuda, posebno ne onih od strane prijateljica.

Slika nije dostupna To je vaš život: 10 stvari zbog kojih se nikada i nikome ne trebate ispričavati

...kada kolegica s posla zove svoje dijete
Kolegica koja bi se 10 puta dnevno tijekom radnog vremena čula s djetetom koje je zbog bolesti ostalo kod kuće te bi svako toliko odjurila s posla strašno mi je išla na živce.

A onda sam i sama postala majka i shvatila u čemu je stvar..., izjavila je jedna čitateljica koja je požalila zbog teških riječi koje je izgovorila iza leđa drugoj ženi.

...kada vam se zaboravi javiti
Neodgovoreni poziv, poruka koja još uvijek čeka ili pak dogovor koji je otkazan u zadnji čas... Sve su to situacije koje vam je napravila prijateljica, a koje su u vama izazvale negativne osjećaje.

Svakome od nas može se dogoditi da ne stignemo obaviti sve što smo naumili, posebno ako imamo obitelj, djecu ili pak ludi raspored na poslu koji treba uskladiti s ostalim obvezama.

...kada prebrzo uskoči u vezu/brak
Ljubav je nepredvidiva, a zbog ljubavi smo spremni učiniti svašta. Nemojte osuđivati prijateljicu jer se više ne odvaja od njega ili zbog njezinih naglih i nepredvidivih planova za budućnost. Ovaj je osjećaj poseban i svatko ga treba doživjeti na svoj način jer smo i sami bili u sličnoj situaciji, a ako nismo, možda ćemo biti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju