Nicole Kidman na crvenom tepihu navikli smo (uvijek) vidjeti u visokim štiklama, no za press-konferenciju povodom predstavljanja filma "The Goldfinch" u sklopu Međunarodnog filmskog festivala u Torontu oskarovka je izabrala prilično neočekivanu obuću.

Galerija Nicole Kidman u neočekivanim cipelama na crvenom tepihu - 6 Nicole Kidman u neočekivanim cipelama na crvenom tepihu - 5 Nicole Kidman u neočekivanim cipelama na crvenom tepihu - 4 +9 Nicole Kidman na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu  

Cipele u stilu oksfordica bile su izbor Nicole Kidman za popodnevni crveni tepih i predstavljanje filma "The Goldfinch". Slavnu glumicu zaista se rijetko može vidjeti u ovakvim robusnijim cipelama, popularno zvanima i bakandže. Iako je riječ o "glomaznijoj" vrsti obuće, takve cipele mogu izgledati i ležerno elegantno, baš kako ih nosi Nicole.

Neočekivane cipele za crveni tepih 52-godišnja oskarovka kombinirala je uz crne kožnate hlače dužine do iznad gležnja i bijeli pulover ukrašen artističkim printom s prednje strane. Dašak elegancije dala je i bijela kragna koja je izvirivala ispod pulovera. Stajling je glumica upotpunila s velikom sivom torbom, sitnim naušnicama, prstenom i ručnim satom.

Nicole Kidman u neočekivanim cipelama na crvenom tepihu - 5 Nicole Kidman u neočekivanim cipelama na crvenom tepihu (Foto: Getty Images)

Nicole Kidman Nicole Kidman: Haljina u kojoj rijetko tko ne bi izgledao kičasto (ali ne i ova diva)

Gležnjače su uvijek u modi, bez obzira na to imaju li visoku ili nisku potpeticu Klasika! Sedam modela cipela koje svaka žena treba imati u ormaru  

Kasnije istoga dana Nicole Kidman zablistala je na svečanoj premijeri filma "The Goldfinch" u sklopu Međunarodnog filmskog festivala u Torontu odjevena u dugačku crnu haljinu preko koje je nosila crni blejzer i crne štikle nalik gležnjačama s otvorenom petom.

Nadahnuti stilom Nicole Kidman, u trgovinama smo pronašli šest modela udobnih cipela nalik oksforodicama u kojima se lako provede cijeli dan. Ponudu provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Pogledajte i 10 modela salonki u kojima noge izgledaju wow:

Od 139 kuna: 10 modela salonki u kojima ženske noge izgledaju wow Cipele u boji kože vizualno produžuju noge Salonke u boji kože - 5 Salonke u boji kože - 1 +7 Salonke u boji kože - 10

U središtu radnje drame "The Goldfinch" nalazi se Theodore "Theo" Decker (Ansel Elgort), koji je imao 13 godina kada je njegova majka ubijena u bombardiranju Muzeja umjetnosti Metropolitan. Ta tragedija mijenja tijek njegovaživota i šalje ga na nepredvidljivu odiseju tuge i osjećaja krivnje, ponovnog otkrivanja i otkupljenja, pa čak i ljubavi. Prolazeći sve to, Theo uz sebe ima opipljivi komadić nade iz tog užasnog dana, sliku sićušne ptice prikovane za svoju kućicu koja se zove The Goldfinch...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju