Traperice su nezaobilazni komad odjeće koji se nalazi u većini ženskih ormara. Izvrsno se kombiniraju za dnevne i večernje prilike. Sjajno će se sljubiti s tenisicama i štiklama, s elegantnom bluzom i običnim džemperom.

Galerija

Modni trendovi za ovu jesen najavljuju nastavak dominacije modela predimenzioniranih nogavica koje skrivaju žensku siluetu – od culottea do traperica mom kroja.

No postoji velik broj žena koje se još uvijek ne mogu pozdraviti od skinny modela. Potvrđuje to i ponuda u hrvatskim trgovinama te na popularnim webshopovima gdje su uske traperice od rastezljivog materijala i dalje vrlo popularan izbor.

Skinny traperice iz trgovina - jesen 2021. - 2
s.Olvier, 559 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Među damama koje žele vizualno suziti noge i kamuflirati trbuščić iznimno su popularni skinny modeli visokog struka koje igraju ulogu svojevrsnog korzeta. Želite li, pak, naglasiti figuru – odaberite svijetloplave traperice ili one u bijeloj boji.

Zavirili smo u trgovine te odabrali 12 traperica skinny kroja za različite ukuse i prigode koje se mogu kupiti po cijeni od 54 do 712 kuna.

Skinny traperice iz trgovina - jesen 2021. - 11
Reserved, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)