Sklopiva menstrualna čašica Lily Cup Compact novitet je švedskog brenda Intimina i pravo je rješenje problema tijekom mječenice za bezbrižno uživanje na plaži. Čak 91 posto žena koje su isprobale Lily Cup Compact tvrde da se više nikada neće vratiti ulošcima i tamponima

Radovanje ljetovanju i uživanju u plivanju, kupanju i drugim morskim radostima ženi može pokvariti saznanje da će baš u tim danima odmora dobiti mjesečnicu, a ulošci i tamponi često nisu dostatni za bezbrižno uživanje.

Lily Cup Compact menstrualna čašica potpuno je sigurna i higijenska, ne upija i žena je ne osjeća, ne propušta i nema neugodan miris

No ove sezone ne morate zbog menstruacije propustiti sve ono što vam ljeto pruža, sjediti u hladu i ne kupati se. S menstrualnom čašicom Lily Cup Compact svaka žena može što god poželi, bez stalnog razmišljanja o tome kada je vrijeme za još jedan odlazak na toalet.

Lily Cup Compact ženi daje slobodu u svako doba dana i noći i u svakoj prilici. Čašica se stavlja poput tampona, a menstrualnu tekućinu ne apsorbira, već skuplja. I čini to čak 12 sati, a pritom je tijelo uopće ne osjeća – što znači da ste i slobodni i zaštićeni.

Što Lily Cup Compact čašicu čini tako dobrom?

Usporedite li je s ulošcima i tamponima, daje udobnost. Više ne morate razbijati glavu s pitanjem kako ćemo odjenuti bijelu haljinu ili hlače i donji dio bikinija.

Lily Cup Compact čašica ima i druge prednosti:

- potpuno je sigurna i higijenska – izrađena je od 100 posto hipoalergenskog medicinskog silikona

- ne upija i žena ju ne osjeća

- ne propušta, nema neugodan miris

- možete raditi što god zaželite: plivati, plesati, voziti bicikl, pješačiti...

Svaka žena tijekom života u prosjeku potroši i do 20.000 kuna na higijenske uloške i tampone. Menstrualna čašica Lily Cup Compact košta oko 200 kuna i traje čak 10 godina, što znači da njezinim korištenjem možete i puno uštedjeti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju