Nakon turbulentne 2019. godine škorpioni konačno mogu odahnuti. Kušnje i avanture su završile, te dolazi mirnije razdoblje u kojem ćete se dići poput ptice Feniksa. Iz nove ćete godine najviše izvući ako ste dosljedni svojim vrlinama, te koncentrirani na svoje želje.

Iako će vas Saturn dosta osamiti, preko njega ćete dobiti i prijeko potrebno vrijeme da preispitate sebe. Tako ćete i pronaći tajne izvore unutarnje energije jer vaša vas strastvenost nikada ne napušta.

Škorpioni su po prirodi osobe koje idu na sve ili ništa pa će nanovo pronađena snaga definitivno povoljno utjecati na vaše raspoloženje i odlučnost da stvari napravite po svom.

Odredite svoje ciljeve i u potpunosti se predajte njihovom ostvarenju. Za vas, nova će godina biti vrijeme promišljanja, a mnogi će mlađi škorpioni ozreliti i osvijestiti svoje sudbine. Činjenica da vam Jupiter ide na ruku s financijama trebala bi vas dodatno umiriti. Čeka vas jedna zanimljiva i važna godina.

Ljubav

Željet ćete stabilnost i sigurnost, što neće uvijek biti moguće. Mars u srpnju donosi poboljšanje, ali budite oprezni jer vas brzopletost može koštati osjećaja.

Posao

Snažan utjecaj Jupitera obećaje povoljan financijski i poslovni period. Planirate li u neke nove projekte ili poslovne pothvate učinite to već početkom godine.

Saznajte sve o ženama škorpionima.