Fotografija na kojoj je negdje skriven mobitel užarila je virtualni svijet. Ljudi diljem svijeta muče se pokušavajući pronaći mobitel na fotografiji s tepihom i stolićem. Hoćete li vi uspjeti?

Dobro pogledajte fotografiju na kojoj su prikazani tepih i bijeli stolić - negdje na njoj skriven je i mobitel. Fotografija sa zaista briljantnom kamuflažom vrlo je brzo postala viralna baš zato jer je mobitel vrlo teško pronaći.

Mnogi su isprva pomislili 'koliko je teško pronaći mobitel na komadu tepihu i bijelo stolu?', ali kada su krenuli proučavati fotografiju suočili su se s vrlo zeznutom situacijom.

Ako ste bez pomoći uspjeli pronaći mobitel možete se pohvaliti sa savršenom moći opažanja. Za sve ostale donosimo rješenje: mobitel se nalazi odmah do desne noge stoliće, a vidljiv je kada shvatite da se na tom dijelu prekida uzorak tepiha. Zabavite se još s iluzijom sa starijim muškarcem i djevojkom koja otkriva vaš karakter.

Mobitel je tako dobro sakriven jer je vrlo sličnog uzorka kao tepih, odnosno mobitel ima bež cvjetove na tamnoj podlozi. Mobitel je istaknut crvenim krugom na fotografiji dolje. Pogledajte i fotografiju zagrljaja koja je zbunila internet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju