Danas, kada se o make upu i njezi kože priča više negoli ikada, sve te mazalice za lice i tijelo, raznorazne palete, puderi i maskare dozivaju nas sa svojih polica. Kako im je teško odoljeti, često na beauty proizvode mjesečno znamo potrošiti gotovo pola svoje plaće. Stoga nas ništa ne veseli više negoli kad pronađemo kvalitetnu zamjenu za skupe proizvode koji znaju opustošiti naš novčanik.

Galerija Balea Aqua sprej GLOW So…? Sorry Not Sorry Balea Aqua sprej +10 Balea Aqua serum

Maskara

Nema te žene koja ju nema u svojoj kozmetičkoj torbici. Zbog nje naše oči izgledaju veće, a trepavice gušće i dulje. No za maskare velikih i poznatih brendova koji se diče kvalitetom morat ćemo izdvojiti pravo malo bogatstvo. Ipak, za kvalitetan proizvod ne trebamo isprazniti svoje džepove. Essenceova narančasta maskara maximum Definition volume već je dobro znana i hvaljena zbog čega bez zadrške možemo reći kako stoji bok uz bok s maskarama razvikanih brendova. Njezina je četkica fleksibilna, pa lako može zahvatiti i najmanje trepavice koje se obično nalaze u kutu oka. Lako razdvaja trepavice dajući im volumen i naglašava ih od korijena do vrhova tako da će svaka žena već nakon jednog premaza postići željeni efekt zavodljivog pogleda.

Essenceova narančasta maskara maximum Definition volume Essenceova narančasta maskara maximum Definition volume Foto: Nova Studio

Sprej za tijelo sa šljokicama

Iako nam je glava još uvijek u oblacima nakon povratka s godišnjeg odmora, vrijeme je za povratak u realnost. Ipak djeliće mora još uvijek nosimo sa sobom i to na svojoj koži u obliku preplanulog tena. Kako ga želimo pokazati svima i zadržati na koži što dulje možemo, najbolji način da to učinimo jest korištenjem svojevrsnih maglica koje će ga dodatno naglasiti. GLOW So…? Sorry Not Sorry je parfemska vodica ispunjena sitnim česticama od kojih će naša koža zablistati. Svjetlucava vodica dolazi u više boja, no odaberite što tamniju nijansu, odnosno GLOW Bronze Babe kako bi preplanula put došla što više do izražaja. Da bi postigli pravi sjaj, bočicu je dovoljno protresti kako bi se svjetlucave čestice digle te vodicu nanijeti na kožu.

GLOW So…? Sorry Not Sorry GLOW So…? Sorry Not Sorry Foto: Nova Studio

Serum

Serumi su postali neizostavni dio dnevne rutine njege kože. Oni intenzivno hidratiziraju kožu i daju joj onaj poseban sjaj zbog čega djelujemo blistavo i odmorno čak i kada to možda nismo. Kao takvi, njihova je uloga višestruka, a mnogi ga koriste i kao svojevrsni primer make upu. Kao i svaki beauty proizvod koji se odnosi na njegu kože, serumi znaju biti cjenovno u višem rangu, no dm-ova marka Balea ima Aqua serum koji se može nabaviti po pristupačnoj cijeni, a koji lako možemo zamijeniti za one skupocjene. On pruža dodatnu hidrataciju suhoj i dehidriranoj koži koja djeluje umorno. Balea Aqua serum sadrži hijaluronsku kiselinu i tako jača zaštitnu barijeru kože te je intenzivno vlaži. Najbolje ga je nanijeti ujutro i navečer na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea kako bismo postigli onaj efekt sjajne i zdrave kože.

Balea Aqua serum Balea Aqua serum Foto: Nova Studio

Sprej koji osvježava

Svi znamo za blagodati termalne vode koju bismo najradije neprestano prskali po sebi tijekom ljetnih vrućina. Iako njena funkcija nije samo da nas osvježi tijekom dana te bismo je trebali nanositi čak i u hladnijim mjesecima, najviše je volimo upravo tijekom vrućih ljetnih dana provedenih na suncu koje lako može isušiti kožu. Kako termalne vode poznatih brendova mogu biti skupe, u dm-u nude svojevrsnu alternativu. Balea Aqua sprej nije termalna voda, ali će pružiti osvježenje koži onda kada je njoj to najpotrebnije. Ona istovremeno revitalizira kožu, a može ju se koristiti i za fiksiranje make-upa kako ono ne bi brzo nestalo s našeg lica, posebice tijekom toplijih dana. Kako bi pružio dodatno osvježenje, sprej se može držati u hladnjaku. Nakon što ga raspršimo po licu i tijelu, potrebno je pustiti ga da se osuši. Tako će ono pružiti najbolji učinak i dati koži lica svježinu kada joj je to najpotrebnije.

Balea Aqua sprej Balea Aqua sprej Foto: Nova Studio

Vitamini za kosu, kožu i nokte

Iako su neki rođeni s time, prekrasna kosa, koža i nokti ne nastaju preko noći. Oni zahtijevaju posebnu njegu i brigu kako bismo postigli željeni efekt. No ponekad ni to nije dovoljno, pa kosa iz raznih razloga počinje ispadati i gubiti svoju svježinu, nokti počnu pucati, a koža počinje izgledati umorno zbog ubrzane svakodnevice, neovisno o tome koliko o njoj brinuli. Tu u priču ulaze vitamini kako bi sve njih nahranili iznutra i pružili im onaj potreban boost koji će kosu učiniti gušćom, nokte čvršćima i kožu svježijom. Takvi vitamini obično koštaju po nekoliko stotina kuna zbog čega od njih često odustanemo. Zato dm ima Mivolis Basen – Pulover PUR vitamine za kosu, kožu i nokte koji sadrže sve vitamine i minerale potrebne kako bismo zablistali u punom sjaju i izgledali ljepše i zdravije.

Mivolis Basen – Pulover PUR Mivolis Basen – Pulover PUR Foto: Nova Studio

Pantenol krema

Iako nije beauty proizvod u punom smislu riječi, krema s pantenolom idealna je za njegu oštećene i nadražene kože. Pantenol pruža intenzivnu hidrataciju, ublažava iritaciju kože bilo u obliku svrbeža ili peckanja te ubrzava zacjeljivanje rana na koži. Za razliku od skupih inačica pantenol krema, dm ima svoju Mivolis mast s pantenolom koja je već odavno na dobrom glasu. Osim što ublažava razna stanja na koži, ona istu regenerira i poboljšava njenu elastičnost. Baš zbog toga mnogi je koriste u njezi friških tetovaža kako bi one pravilno zacijelile, ali i u ublažavanju opeklina od sunca.

Mivolis mast s pantenolom Mivolis mast s pantenolom Foto: Nova Studio

Kao dom svih beauty proizvoda, dm uvijek svojim kupcima nudi više i to po trajno dobrim cijenama koje se jednom postavljene, ne mijenjaju barem iduća četiri mjeseca. Upravo tamo možemo u svakom trenutku nadopuniti i upotpuniti svoju kozmetičku torbicu beauty proizvodima koji će nam pomoći naglasiti ono najbolje na nama i pomoći nam da se osjećamo i izgledamo vrhunski.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom dm po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju