Navijačko ludilo u punom je jeku, a francuske ulice prepune su navijača obojenih u crveno-bijele kvadratićima. Ispred stadiona Geoffroy-Guichard u Saint-Etienneu, gdje će se danas odigrati utakmica između Hrvatske i Češke našao se i najmlađi vatreni navijač

Veselje koje vlada ulicama Francuske doista je teško opisati. Za užarenu atmosferu su odgovorni brojni navijači koji su Vatrene odlučili bodriti uživo. Među njima se našao i Ante Andrija Ivković, najmlađi hrvatski navijač koji će hrvatsku reprezentaciju u utakmici sa Češkom bodriti sa stadiona u Saint-Etienneu.

Ante Andrija Ivković je najmlađi hrvatski navijač koji će repku bodriti sa stadiona u Saint-Etienneu

Simpatičan dječak ima samo 10 mjeseci, a ponosni roditelji nabavili su sve potrebne rekvizite u minijaturnoj veličini kako bi Ante mogao parirati i najstrastvenijim navijačima na tribinama.

U kockastoj majici, s plavom kapicom na glavi simpatični mališan iz sigurnog očevog naručja znatiželjno je promatrao svijet oko sebe.

Iako ga je u jednom trenutku savladao umor, što je potaknulo i pokoju suzicu, sigurno smo kako će mali Ante nakon popodnevnog dremuckanja biti spreman za navijanje.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju