Slavne dame iz svijeta glazbe, glume i manekenstva ulažu mnogo vremena i truda u svoj izgled. One redovito vježbaju, hrane se zdravo, piju puno tekućine, posjećuju kozmetičke salone, a svejedno imaju celulit.

Galerija Ima ga i zgodna žena Julija Roberts Celulit ima i kraljica fitnessa - Jennifer Lopez Od celulita ne bježi ni Hilary Duff +6 Natalie Portman

Celulit je masno tkivo koje se nakuplja na određenim dijelovima tijela – najčešće na predjelu nogu, bedara i stražnjice – zbog djelovanja hormona, promjene u načinu prehrane, starenja, a djelomično je uvjetovano i genetikom.

Celulit pogađa baš sve žene u nekom trenutku i ne bi trebao predstavljati problem kojeg se treba sramiti.

Ima ga i zgodna žena Julija Roberts Ima ga i zgodna žena Julija Roberts (Foto: Profimedia)

Od njega ne bježe ni neke slavne dame poput Jennifer Lopez, bivše Victorijine anđelice Alessandre Ambrosio ili pak Julije Roberts, koje se redovito svrstavaju na ljestvice najljepših žena svijeta.

Celulit ne sprječava te slavne dame da odjenu kupaći kostim, kratke hlačice ili neku drugu odjevnu kombinaciju koja će istaknuti njihovu narančinu koru.

Nemojte ni vi dopustiti da vas nerealni standardi ljepote spriječe da nosite ono što želite niti da se dobro osjećate u svojoj koži.

Scarlett Johansson Scarlett Johansson (Foto: Profimedia)

Celulit u ranim 20-ima: Dokaz da narančina kora ne bira godine i to je sasvim u redu Camila Cabello u bikiniju Camila Cabello u bikiniju Camila Cabello u bikiniju +5 Camila Cabello na plaži lani

Bravo, dosta je skrivanja! Slavne žene koje odbijaju kamuflirati šlaufiće i celulit na plaži Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +7 Manekenka Tabria Majors

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju