Za djecu je primanje sakramenata poput prve pričesti i krizme jedno od najvažnijih trenutaka u njihovim životima, baš kao što je i krštenje djeteta za roditelje. Ti posebni događaji označavaju važne prekretnice u duhovnom razvoju djeteta i zato ih obilježavamo s puno ljubavi i pažnje. Jedan od načina da te trenutke učinimo još posebnijima jest darivanje prekrasnog nakita koji će mališani nositi s ponosom i osmijehom.

Galerija Argentum Argentum Argentum +3 Argentum

Nakit ima moć da nas podsjeća na važne trenutke u našem životu. Svaki put kada pogledamo u njega, sjetimo se osjećaja i emocija povezanih s trenutkom i danom kada smo primili taj dar. Stoga nije iznenađujuće što je darivanje nakita postalo popularan običaj za posebne prigode kao što je primanje sakramenata – tih jedinstvenih darova s neba.

Posebno je važno odabrati komad nakita koji će biti simboličan i prikladan za tu prigodu. U tom smislu, Argentumova ponuda vjerskog nakita nudi prekrasne komade koji su savršeni za darivanje djece za važne događaje u njihovom životu. Argentum asortiman uključuje raznolike komade nakita poput privjesaka u obliku križa, medaljona s likom svetaca te narukvice s religijskim motivima.
Argentum Argentum Foto: PR
Privjesak u obliku križa simbolizira vjeru i duhovni put djeteta. Ovaj jednostavan, ali snažan simbol podsjećat će ih na važnost vjere u njihovom životu. Zlatnici i srebrnjaci s likom svetaca su prekrasan izbor jer svaki svetac nosi svoju jedinstvenu priču u kojoj se dijete može pronaći, a tu su i zlatnici i srebrnjaci za krštenje s motivom krstionice, anđela ili pak motivi gradova. Oni koji žele da njihovi mališani takve motive uvijek imaju uz sebe, mogu se odlučiti na decentne narukvice s religijskim motivima.

Odabir nakita za djecu zahtijeva pažnju i razumijevanje njihovog ukusa i stila. Važno je odabrati komade koji su prikladni za njihovu dob i osobnost te koji će im donijeti radost i sjećanja na te posebne trenutke.
Argentum Argentum Foto: PR
Zato osim vjerskog nakita, Argentum u svojoj bogatoj ponudi ima i prekrasan nakit za djevojčice s razigranim cvjetićima i leptirićima, narukvice s motivima srca ili leptira i mnogi drugi nakit koji vrijedi istražiti. Ti slatki i šarmantni komadi nakita su savršeni za djetinjstvo i prikladni za njihovu dob.

Argentumova ponuda dječjeg nakita nudi širok spektar raznovrsnog nakita gdje će svatko pronaći nešto za voljenog mališana. Neka ovi prekrasni komadi budu simbol ljubavi, vjere i sjećanja koji će mališanima donijeti radost i osmijeh u svakom trenutku.

Za djevojke koje se spremaju za krizmu Argentum ima spremne naušnice u obliku suze i pozlaćene ogrlice koje su uvijek u trendu i koje će se lako uklopiti u njihove dnevne kombinacije. Takav nakit donosi dodir elegancije istovremeno pružajući osjećaj posebnosti i važnosti tog dana.
Argentum Argentum Foto: PR

Dizajn Argentum nakita oduševit će svaku djevojčicu i djevojku, a za one koji ipak žele nešto malo drugačije, Argentum ima u ponudi odličnu ponudu satova koja može biti idealan poklon ako je riječ o dječaku pričesniku ili krizmaniku. Satovi su ne samo praktičan dar, već i simbol vremena koje provodimo zajedno s voljenima. Odabirom sata kao poklona pružamo ne samo funkcionalnost, već i trajni podsjetnik na važne trenutke i vrijednosti koje dijelimo s djetetom.

Na nakit namijenjen ovakvim posebnim događajima u Argentum poslovnicama možemo ostvariti popust do 50% , a ako volite kupovati online, tada na njihovom webshopu uz kod DAR30 možete ostvariti dodatnih 30% popusta na odabrani nakit.

Argentum Argentum Foto: PR

Darivanje prekrasnog nakita za primanje sakramenata ne samo da obogaćuje te trenutke već i gradi trajne uspomene koje će djeca nositi sa sobom kroz cijeli život. Sjećanje na te posebne dane uvijek će izmamiti osmijeh na njihova lica i podsjetiti ih na ljubav i podršku koju su osjećali tog dana.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju