Ako pogledamo Helen Mirren i Priscillu Presley, teško je povjerovati da su isto godište. Helen se nikad nije podvrgnula estetskoj kirurgiji, dok se Priscilla itekako upustila u tretmane pomlađivanja. Kada se njihove fotografije stave jedna uz drugu, velika razlika itekako je očito.

Galerija Sandra Bullock i Monica Bellucci (1964. godište) Priscilla Presley i Helen Mirren (1945. godište) Renée Zellweger i Christy Turlington (1969. godište) +6 Tori Spelling i Heidi Klum (1973. godište)

Madonna i Sharon Stone rođene su iste godine, no dok je Madonna pribjegla plastičnoj kirurgiji, Sharon se odlučila za prirodno starenje. Isti slučaj je i s Renée Zellweger i Christy Turlington koje su rođene 1969. godine, kao i s Kate Winslet i Tarom Reid koje obje imaju 46 godina.

Renée Zellweger i Christy Turlington (1969. godište) Renée Zellweger i Christy Turlington (1969. godište) (Foto: Guliver image)

Među deset parova slavnih dama na prvi pogled jasno je tko je radio estetske korekcije u želji da što duže sačuva mladoliki izgled, a to su činile više ili manje uspješno.

Sophia Loren i Sofia Vergara s 47 godina Kako 10 kultnih glumica i zvijezda današnjice izgleda u istim godinama

Na fotografiji lijevo su zvijezde koje su radile plastične operacije, dok su na desnoj fotografiji zvijezde koje izbjegvaju takve metode pomlađivanja. Uvjerite se sami kolika je, unatoč istom godištu, razlika između njih.

Madonna i Sharon Stone (1958. godište) Madonna i Sharon Stone (1958. godište) (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju