Neke holivudske dame ne izlaze iz doma bez frizure, kompletne šminke i dizajnerske odjeće. Druge pak prednost daju udobnosti, pa se u javnosti pojavljuju bez trunke make-upa i u predimenzioniranoj odjeći.

Galerija Blake Lively u privatnim trenucima prednost daje udobnosti Blake Lively na crvenom tepihu uvijek blista Julia Roberts najviše voli kad se ne mora posebno dotjerivati +7 Charlize Theron u privatnim trenucima obožava nositi trenirke i tenisice

Što je netko slavniji, to mu je teže neprimijećeno proći ulicom bilo kojeg većeg grada. Slavne dame koriste se brojnim trikovima da bi izbjegle neželjene susrete.

Neke ne izlaze iz doma bez nekoliko tjelohranitelja koji ih fizički štite od napadnih obožavatelja, dok se druge pokušavaju stopiti s okolinom uz pomoć odjeće i modnih dodataka.

Julia Roberts najviše voli kad se ne mora posebno dotjerivati Julia Roberts najviše voli kad se ne mora posebno dotjerivati (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Blake Lively uvijek je blista na crvenom tepihu u raskošnim dizajnerskim kreacijama, no u privatnim trenucima, a posebno otkako je rodila po četvrti put, prednost daje predimenzioniranoj i udobnoj obući i odjeći.

U takvom izdanju mogu je prepoznati tek rijetki obožavatelji, pa se lakše kreće u velikim gradovima poput New Yorka ili Los Angelesa. Isto vrijedi i za zgodnu ženu Juliju Roberts, Scarlett Johansson, ali i Milu Kunis.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koji se slavne žene tako dobro kamufliraju da ih ne biste prepoznali da prođu kraj vas na cesti.

Charlize Theron u privatnim trenucima obožava nositi trenirke i tenisice Charlize Theron u privatnim trenucima obožava nositi trenirke i tenisice (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

12 slavnih dama kojima su stilisti odabrali potpuno pogrešne štikle Julianne Moore Beth Behrs Britney Spears +12 Jennifer Garner

15 slavnih dama kojima je loša haljina pokvarila fotke s crvenog tepiha Dakota Fanning na humanitarnoj večeri Kate Hudson na dodjeli Oscara 2001. Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. +14 Uma Thurman na dodjeli Oscara 2004.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju