Društvene mreže danas se skrolaju kao što smo nekad listali fotografske albume. Prepune su sjećanja na minula vremena, a ponekad su dodatno začinjene fotografijama iz vremena kada nisu postojali TikTok, Instagram ni Facebook.

Galerija Franka Batelić od preslatke djevojčice izrasla je u prekrasnu ženu Janica Kostelić 1993. godine i danas Severina 1985. godine i danas +2 Ella Dvornik nekad i sad

Slavne dame vole na društvenim mrežama objaviti fotografije iz djetinjstva i iskomentirati svoj izgled i stajling. Franka Batelić jedna je od takvih dama.

Svojevremeno je na svojem Instagramu objavila fotografiju iz mlađih dana, a koja je otkrila simpatični razmak na prednjim zubićima.

Kao mala imala sam simpatični razmak između jedinica. Ponekad mi je i žao što mi je već do puberteta taj razmak nestao... Baš volim vidjeti te sitne savršene nesavršenosti na ljudima oko sebe!

Blanka Vlašić Blanka Vlašić (Foto: Livio Andrijic/Cropix)

Kako je izgledala naša najuspješnija skakačica u vis kao mala djevojčica, na svojem Instagramu svojevremeno je podijelila i Blanka Vlašić.

To su te najljepše oči, napisali su obožavatelji u komentarima.

Prepoznatljive plave oči ima i Ivana Vrdoljak Vanna što je vidljivo na fotografiji iz djetinjstva objavljenoj na društvenim mrežama pjevačice.

"Poznata mi je ova klinka, iako ne znam o čemu razmišlja dok ju tata fotka (vjerojatno se malo dosađuje jer je tata tražio idealan light predugo, ali ej, takvi su ti umjetnici, napisala je Vanna uz fotografiju."

Ivana Vrdoljak Vanna Ivana Vrdoljak Vanna (Foto: M.A./ATAImages/Pixsell)

Koliko su se promijenile slavne Hrvatice od svojeg djetinjstva do današnjih dana, provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Prije i nakon pegle za kosu: Slavne Hrvatice koje uvijek izgledaju mrak bez obzira na frizuru Hana Huljić Grašo ima prirodno kovrčave uvojke Monika Olujić ima prirodno kovrčavu kosu Doris Dragović +6 Zrinka Cvitešić

Lijepe kćeri poznatih Hrvatica koje dokazuju da jabuka ne pada daleko od stabla Hana i Vjekoslava Huljić Anica i Letizija Kovač Ella i Danijela Dvornik +1 Daniela i Ema Gračan

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju