Grudi glumice Susan Sarandon izazvale su popriličnu halabuku nakon dodjele nagrada SAG. Prouzročio ju je voditelj Piers Morgan koji je na Twitteru komentirao da je njezin dekolte bio neprimjeren

Kada je britanski TV voditelj Piers Morgan iskritizirao dekolte 69-godišnje glumice Susan Sarandon nije računao da će time razljutiti brojne žene.

Piers Morgan iskritizirao je dekolte Susan Sarandon i razljutio žene diljem svijeta.

Morgan je na Twitteru komentirao kako je Susanin duboki dekolte na dodjeli nagrada SAG bio neprimjeren nakon čega su ga žene na društvenim mrežama zasule fotografijama svojih dekoltea uz napomenu kako se ne namjeravaju skrivati od pogleda.

Stalno mi govore da imam prevelik dekolte i umorna sam od toga. Nije kao da imam mogućnost izbora, komentirala je jedna tviterašica dok je druga ponosno napisala kako su njezine grudi othranile šestero djece.

Hvala im na solidarnosti. Bila sam sretna kada su cure istupile u javnost. Poslale su mu puno fotografija svojih grudiju pa je i on vjerojatno jako sretan, našalila se Susan nakon svega.

U galeriji fotografije vječnih ljepotica iz kategorije 60+ koje se ne odriču naglašenog dekoltea i dokazuju da on nije rezerviran samo za mlade djevojke.

Mislite li da je dekolte Susan Sarandon bio neprimjeren?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju