Oprah Winfrey plijenila je pažnju na crvenom tepihu povodom premijere nove verzije filma Boja purpura u purpurnoj haljini koja je istaknula njezinu ženstvenu figuru.

Galerija Oprah Winfrey bila je žrtva jo-jo dijeta Oprah Winfrey danas izgleda fantastično Jamie Lee Curtis izgleda fantastično sa 65 godina +4 Helen Mirren izgleda mrak sa 78 godina

Izgleda bolje nego ikad prije, komentirali su mnogi kada su ugledali fotografije 69-godišnje Oprah Winfrey s premijere Boje purpura.

Slavna televizijska voditeljica u istoimenom filmu Stevena Spielberga iz 1985. godine imala svoj glumački debi, dok je u remakeu nosila ulogu izvršne producentice filma.

Oprah Winfrey gode pozitivni komentari vezani uz njezinu fizičku transformaciju, a pogotovo jer je javno priznala kako vodi bitku s kilogramima otkako se počela pojavljivati na malim ekranima još od kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Zarana sam otkrila da hrana, a posebice hrenovke u kukuruznom tijestu i keksi s čokoladom i makadamijom mogu pružati mnogo utjehe u stresnim trenucima, rekla je Oprah jednom prilikom.

Oprah Winfrey danas izgleda fantastično Oprah Winfrey danas izgleda fantastično (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Kada bi osjetila pritisak svojeg javnog posla i pojavljivanja pred malim ekranima – jela je. I jela. I jelo još malo.

Javno je priznala da je u prošlosti bila žrtva jo-jo dijeta – gubila je kilograme na nezdravi način, a potom ih sve vraćala natrag u vrlo kratkom vremenu i tako ukrug.

Ovaj put planiram ustrajati u novom načinu prehrane, priznala je ikona američkih medija u nekoliko intervjua. Njen jelovnik sastoji se od oko 1700 dobro uravnoteženih kalorija svakog dana sastavljenih od oko 20 posto bjelančevina, 30 posto masnoća i 50 posto ugljikohidrata.

Helen Mirren izgleda mrak sa 78 godina Helen Mirren izgleda mrak sa 78 godina (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Američka poduzetnica jede mnoštvo svježih i minimalno termičkih obrađenih namirnica. Trudi se večerati rano – ne kasnije od 18 sati, pije puno vode i svakog dana napravi barem 10.000 koraka.

Zdrave životne navike pomogle su i drugim slavnim damama iz javnog života da poboljšaju svoje fizičko i psihičko stanje – da budu sretnije, zadovoljnije i ljepše.

Zavirite u našu fotografiju i pogledajte slavne dame starije od 65 godina koje blistaju u trećoj životnoj dobi.

Jamie Lee Curtis izgleda fantastično sa 65 godina Jamie Lee Curtis izgleda fantastično sa 65 godina (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Kakve kraljice! Holivudske dive koje se ne srame pokazati svoje bore i sijedu kosu na crvenom tepihu Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 8 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 1 +4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3

Joan Collins će imati 90: 10 slavnih žena koje "rasturaju" s 80 i više godina Joan Collins (89 godina) Joan Collins (89 godina) Blythe Danner (80 godina) +7 Holland Taylor (80 godina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju