Kada je Boy George izrazio želju da ga u biografskom filmu glumi Sophie Turner, zvijezdu serije "Igra prijestolja" oduševila je ta ideja pa možda upravo Sophie, ukoliko do realizacije filma uistinu dođe, utjelovi legendarnog glazbenika i pjevača kultne grupe iz 80-ih Culture Club. I zaista, sličnost između Boya Georgea i Sophie Turner velika je, imaju slična lica i velike svijetle oči.

Galerija Jennifer Connelly i Daniel Day Lewis Sophie Turner i Boy George Mischa Barton i Elijah Wood +3 Julia Stiles i Ansel Elgort

Prodorne plave oči i guste crne obrve zajedničke su i glumici Jennifer Connelly i glumcu Danielu Day Lewisu koju imaju i sličnu strukturu kostiju lica, pa bi ih neki čak mogli zamijeniti i za rođake. Kao da su u rodu izgledaju i Scarlett Johansson i Christopher Walken, a velika sličnost postoji i između Clee DuVall i Josha Hartnetta.

Clea DuVall i Josh Hartnett Clea DuVall i Josh Hartnett (Foto: Guliver image)

Dosta sliče i glumica Julia Stiles i glumac Ansel Elgort, pogotovo predio očiju, a isto vrijedi i za Mischu Barton i Elijaha Wooda – čak imaju i sličan osmijeh!

Primijetili smo sličnost i između dvije glazbene zvijezde, koje su obje stekle slavu još kao tinejdžeri - Miley Cyrus i Justina Biebera. Sami procijenite sliče li zaista jedno na drugo, a u fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druge slavne žene i muškarce koji bi lako mogli biti u rodu.

Scarlett Johansson i Christopher Walken Scarlett Johansson i Christopher Walken (Foto: Guliver image, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju