Depilacija pazuha, nogu, bikini zone i drugih dijelova tijela mnoge žene doživljavaju kao nametnuti standard ljepote koje nije potrebno slijediti. Ove slavne dame slažu se s tim.

Galerija Julia Roberts iznenadila je mnoge kada je podigla ruke na premijeri 1999. godine Madonnina kćer Lourdes Leon Miley Cyrus +6 Paris Jackson često se protivi nametnutim standardima ljepote

Julia Roberts iznenadila je mnoge na londonskoj premijeri filma "Ja u ljubav vjerujem" 1999. godine kada je podigla ruke i mahnula razdraganim obožavateljima.

No pažnju nije privukla svojim modnim izborim, već dlakama na pazusima koje su provirivale ispod poruba kratkih rukava upečatljive crvene haljine sa šljokicama.

Jednostavno nisam dobro izračunala dužinu rukava i mahanje i kako će te dvije stvari ići jedna uz drugu i otkriti nešto osobno o meni. Nije to bila poruka... samo dio poruke koju sam poslala ja kao ljudsko biće na koje živi na ovom planetu, o sebi, odgovorila je u kasnijem intervjuu.

Paris Jackson često se protivi nametnutim standardima ljepote Paris Jackson često se protivi nametnutim standardima ljepote (Foto: Profimedia)

Druge slavne dame namjerno ne briju ovaj dio tijela i odlaze na crveni tepih kako bi jasno pokazale svoj stav o toj temi koja uvijek podijeli žene – kao što su Bella Thorne, Madonnina kćer Lourdes Leon ili pak Paris Jackson.



Koje se to slavne dame ne libe otići na crveni tepih u glamuroznoj večernjoj kreaciji i pokazati neobrijane pazuhe pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Juliette Lewis u posljednjih 20-ak godina često se znala pojaviti neobrijanih pazuha Juliette Lewis u posljednjih 20-ak godina često se znala pojaviti neobrijanih pazuha (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju