Ljepota dolazi iznutra i nema nikakve veze s godinama – potvrđuju to i ove slavne žene. U pedesetim godinama nikad nisu bile zadovoljnije, uspješnije i sretnije, što se itekako održava na njihovom fizičkom izgledu.

Galerija Halle Berry nekad i sad Sarah Jessica Parker nekad i sad Sandra Bullock nekad i sad +6 Gwen Stefani nekad i sad

Dame u pedesetim godinama ostvarile su se kao majke ili su otkrile da se ne žele ostvariti kao majke da bi bile sretne. Možda su se udale i rastale, i ponovo udale u međuvremenu – otkrile su svoj životni put i male sitnice koje ih usrećuju.

Da je unutarnje zadovoljstvo vidljivo i „na van“ potvrđuju i brojne slavne dame – od Jennifer Lopez i Gwen Stefani do Halle Berry i Marise Tomei.

Jennifer Lopez nekad i sad Jennifer Lopez nekad i sad (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

Iako danas imaju mnogo više bora nego na svojim zvjezdanim počecima, životni izazovi učinili su ih samopouzdanijima i jačima.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koliko su se promijenile slavne dame iz javnog života koje sada blistaju u petom desetljeću života.

Gwen Stefani nekad i sad Gwen Stefani nekad i sad (Foto: Profimedia.hr / Guliver)

"Imam ga, pa što?" 12 slavnih žena koje se ne opterećuju celulitom Iskra Lawrence Frankie Bridge Nicole Murphy +10 Jennifer Love Hewitt

Minice nisu samo za mlade cure: Slavne žene starije od 60 koje izgledaju mrak u kratkim haljinama Mini suknje i haljine nisu rezervirane samo za mlade djevojke Christie Brinkley, 70, u mini haljini u New Yorku 2019. Christie Brinkley, 70 godina +5 Christie Brinkley, 70, u mini haljini u New Yorku 2017.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju