Savršen ten i lice bez bora želja je većine holivudskih zvijezdi. Međutim, u želji da sačuvaju mladolikost ponekad pretjeraju s kozmetičkim tretmanima i estetskim zahvatima

Velike zvijezde često žele po svaku cijenu zaustaviti godine i prirodan proces starenja pa se zbog toga podvrgavaju raznim tretmanima za pomlađivanje. Jedan od najpopularnijih neinvazivnih estetskih zahvata je tretman botoksom, otrovnom supstancom koja se koristi za uklanjanje bora na području čela i oko očiju, jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana,

Glumica Courteney Cox, zvijezda serije ‘Prijatelji’, jednom prilikom priznala je da je za nju botoks ‘fantastična i zastrašujuća stvar’, ali podvojene emocije prema ovom tretmanu pomlađivanja nisu je spriječile da ga i dalje koristi.

Izgled Nicole Kidman već je dugi niz godina tema rasprava. Slavna glumica u 49. godini života izgleda kao porculanska lutka, a na njezinom čelu nemoguće je pronaći boru. Iako je prije nekoliko godina izjavila da više ne želi koristiti botoks jer zbog njega ne može micati lice, ipak je odustala od te zamisli.

U galeriji pogledajte koje su još slavne ljepotice prema mišljenju njihovih obožavatelja pretjerale s upotrebom botoksa.

Ankete

(6016) Podržavate li upotrebu botoksa?

rezultati povratak glasova259
rezultati


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju