Gledajući fotografije savršenih slavnih ljepotica, često se osjećamo pomalo nesigurno. Međutim, zaboravljamo da je njihovo savršenstvo ponekad rezultat rada plastičnih kirurga. I dok neke poznate dame ne skrivaju svoje korekcije i otvoreno o njima pričaju u javnost, mnogo je onih koje nikad nisu priznale svoje (očite) estetske operacije.

Galerija Kraljica Letizia Jennifer Aniston Bella Thorne +1 Bella Hadid

Među njima je i španjolska kraljica Letizia.

Na starim fotografijama jasno se vidi kako je Letizia korigirala nos. I dok se stručnjaci za estetsku kirurgiju slažu kako je korekcija nosa očita, lome se koplja oko toga je li kraljica korigirala i bradu.

Dok jedni tvrde kako se podvrgnula mentoplastici, drugi smatraju kako je u pitanju samo vizualni dojam koji je nastao zbog preoblikovanja nosa. Kraljica Letizia nikada nije komentirala ove navode, ali kada je u pitanju nos - fotografije ne lažu i jasno je da je operiran.

Kraljica Letizia danas ima vidno drugačiji nos Kraljica Letizia danas ima vidno drugačiji nos (Foto: AFP)

Bella Hadid otišla je u drugu krajnost. Ona je pak opovrgnula glasine da se podvrgnula plastičnim operacijama (uključujući operaciju nosa) iako je i više nego očito kako promjene na njezinu licu jednostavno ne mogu biti djelo majke prirode.

Ljudi misle da sam svašta operirala. Znate što? Možemo skenirati moje lice. Ja se bojim i filera. Ne bih željela time uništiti svoje lice, kazala je u intervjuu za InStyle.

Zavirite u galeriju i provjerite koje još slavne dame nikad nisu priznale korekciju nosa.

Bella Hadid Bella Hadid (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju