Jordanska kraljica Rania mnogima je bila jedna od najljepših žena na svijetu. Njezini su roditelji Palestinci, a rođena je u Kuvajtu 1970. godine. Nakon diplome na Američkom sveučilištu u Kairu, Rania se preselila u Amman, glavni grad Jordana.

Galerija Trudie Styler Carla Bruni Madonna +8 Renee Zellweger

Tamo je u siječnju 1993. godine na jednoj večeri upoznala jordanskog princa Abdullaha bin All-Husseina, za kojeg se udala šest mjeseci kasnije na grandioznoj ceremoniji. Abdullah je 7. veljače 1999. postao novi kralj Jordana, a 22. ožujka iste godine svoju voljenu Raniju proglasio je kraljicom.

Kraljica Rania Kraljica Rania (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Rania je oduvijek plijenila pažnju svojim humanitarnim angažmanom i inicijativama, a među ostalim pripadnicama kraljevskih obitelji izdvajala se i izgledom. Teško je ne primijetiti koliko se njezino lice promijenilo u posljednjih 10-ak godina, i to zbog potpuno bespotrebnih korekcija.

Kraljica Rania Kraljica Rania (Foto: Afp)

Previše filera i botoksa nepovratno ga je promijenilo, iako se to ne vidi na službenim portretima koje medijima dostavlja kraljevska palača.
Međutim, na neobrađenim fotografijama koje su nastale tijekom službenih putovanja i na raznim događanjima jasno se vidi kako je 50-godišnja kraljica ipak pretjerala s korekcijama.

Emmanuelle Beart prije korekcije usana Emmanuelle Beart prije korekcije usana (Foto: Profimedia)

Zahvati na licu promijenili su i francusku glumicu Emmanuelle Beart, koja je priznala kako je podlegla pritisku i pokušala zadržati mladenački izgled zbog karijere. Nije lako ostarjeti u ovom poslu, kazala je.

Emmanuelle Beart nakon korekcije usana Emmanuelle Beart nakon korekcije usana (Foto: Profimedia)

Imala je 27 godina kada je prvi put korigirala usne. Međutim, zahvat nije uspio, pa se zbog toga opet podvrgavala korekcijama. Posljedice su me duboko pogodile i ne bih to više nikad ponovila. Korekcije su ozbiljna stvar i ponekad ne možeš predvidjeti posljedice. Ideja obične injekcije danas me plaši, kazala je Emmanuelle te je dodala kako ne osuđuje žene koje se podvrgavaju korekcijama jer shvaća da je u pitanju nedostatak samopouzdanja.

U galeriji pogledajte koje su još slavne dame pretjerale s korekcijama na licu.

Emmanuelle Beart 2023. godine Emmanuelle Beart 2023. godine (Foto: Profimedia)

Prije 20 godina i danas: Glumice koje s ponosom nose svoje bore i sijedu kosu Nekad i sad: Amanda Peet Nekad i sad: Jamie Lee Curtis Nekad i sad: Jodie Foster +6 Nekad i sad: Sophie Marceau

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju