Princeza od Walesa Catherine Middleton redovito se nalazi na listama najbolje odjevenih žena svijeta, a besprijekoran stil i mora njegovati s obzirom na titulu koju nosi. No, u vremenu prije nego što je postala članica kraljevske obitelji Catherine se, razumljivo, odijevala puno opuštenije.

Galerija Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Melanije Trump nekad i sad +7 Modni stil Amal Clooney nekad i sad

Vrhunski modni stil Catherine Middleton izgradila je tijekom godina i kroz iskustvo brojnih kraljevskih dužnosti. Naravno, tu je i cijeli tim stilista i savjetnika zahvaljujući kojima princeza od Walesa u svakoj prilici izgleda besprijekorno i primjereno. Catherine možda još nije prava kraljica, ali je svakako ona modna.

Modni stil Catherine Middleton nekad i sad Modni stil Catherine Middleton nekad i sad (Foto: Profimedia)

I stil bivše prve dame Melanije Trump tijekom godina drastično se promijenio. Od prilično kičastih izdanja kakva je nekoć birala za pojavljivanja u javnosti došla je do titule jedne od najbolje odjevenih žena svijeta. Melania će uvijek ostati zapamćena kao prva dama s vrhunskim modnim stilom, a u našoj anketi odnijela je pobjedu i kao prva dama koja nosi najbolje štikle.

Modni stil Melanije Trump nekad i sad Modni stil Melanije Trump nekad i sad (Foto: Profimedia, Afp)

Pomalo otkačene modne kombinacije Amal Clooney iz prošlosti zamijenile su u milimetar precizno krojene haljine i kostimi za poslovne prilike te glamurozne kreacije za crveni tepih. I Cate Blanchett možda bi se nasmijala na svoje stare odjevne kombinacije, ali to se tada tako nosilo, a i oskarovka tada još nije oko sebe imala vojsku modnih stručnjaka koji znaju što i kako.

Modni stil Amal Clooney nekad i sad Modni stil Amal Clooney nekad i sad (Foto: Profimedia, Guliver image)

Isto vrijedi i za kraljicu Letiziju koja se odavno pozdravila sa svojim starim modnim stilom te sada, osim titule kraljice Španjolske, s pravom nosi i titulu kraljice stila. Kako su nekada izgledale najveće kraljice dobrog stila pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Modni stil kraljice Letizije nekad i sad Modni stil kraljice Letizije nekad i sad (Foto: Profimedia)

Ova je haljina za kumu prekršila sva pravila svadbene mode Pippa Middleton Pippa Middleton Pippa Middleton +4 Pippa Middleton

Đurđa Tedeschi: 10 fantastičnih ljetnih izdanja najbolje odjevene poznate Hrvatice Ljetna izdanja Đurđe Tedeschi Ljetna izdanja Đurđe Tedeschi Đurđa Tedeschi u društvu Severine +7 Ljetna izdanja Đurđe Tedeschi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju