Sve što je Carrie Bradshow odjenula i obukla u seriji Seks i grad, ali i njezinom neslužbenom nastavku I tek tako, vrlo brzo pretvara se u modni trend.

Galerija Sarah Jessica Parker u dvije različite cipele na gali 2019. godine Sarah Jessica Parker u dvije različite cipele s vlastitim potpisom u veljači 2023. Florence Pugh u dvije različite čizme u New Yorku 2022. godine +4 Nicole Kidman na Emmyjima 2017. godine u ružičastim sandala s i bez kamenčića Calvina Kleina

Legendarni je modni trenutak iz 13. epizode treće sezone originalne serije koja se emitirala 2000. godine, a u kojoj Carrie hoda po Los Angelesu u neusklađenom paru sandala s potpisom Christiana Louboutina – na desnoj nozi nosi metalik sandalu otvorenih prstiju u crvenoj boji, a na lijevoj istu takvu u plavoj boji.

Da je glumica Sarah Jessica Parker, koja je utjelovila ovu kultnu televizijsku modnu ikonu i sama ljubiteljica ovoga trenda pokazala je u nekoliko navrata.

Na nedavnom otvaranju vlastite trgovine obuće u Greenwich Villageu u New Yorku pojavila se u neusklađenom paru satenskih sandala s vlastitim potpisom. Američka glumica nosila je isti model sandala u dvije različite boje – jednu plavu štiklu ukrašenu kamenčićima, a drugu u crnoj boji.

Sarah Jessica Parker u dvije različite cipele s vlastitim potpisom u veljači 2023. Sarah Jessica Parker u dvije različite cipele s vlastitim potpisom u veljači 2023. (Foto: Profimedia)

Četiri godine ranije, na gala večeri za njujoršku baletnu kuću pojavila se u predimenzioniranoj ružičastoj haljini Zaca Posena ispod koje su provirivale dvije različite sandale – jedna ružičasta s kopčom, a druga žuta bez vidljivih ukrasa.

I glumica Florence Pugh ljubiteljica je nošenje obuće u dvije boje. Tijekom posjeta New Yorka krajem prošle godine pojavila se u crno-bijelom kompletu Havre studia, a izdanje zaokružila s čizmama visokih sara u dvije boje – jedno bijeloj, a drugoj crnoj.

Odvažne dame u posljednjih nekoliko godina iznenađuju na crvenom tepihu sa šarolikim kombinacijama cipela. Na raspolaganju vam je da sami kupite dva modela istih cipela u različitoj boji i radite svoje kombinacije ili pak kupujete od brendova koji odvažni spoj naprave umjesto vas.

Koje sve to dame s ponosom nose neusklađene cipele, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Florence Pugh u dvije različite čizme u New Yorku 2022. godine Florence Pugh u dvije različite čizme u New Yorku 2022. godine (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju