Traperice niskog struka potiho se vraćaju u modu u posljednjih nekoliko godina – mogu se vidjeti na modnim pistama, ali i naći u aktualnim kolekcijama poznatih street style brendova. Modni je to trend koji uvijek podijeli dame na društvenim mrežama, ali i u stvarnom životu.

Galerija Hlače niskog struka obično su se nosile s crop topovima Christina Aguilera Britney Spears popularizirala je nošenje hlača niskog struka 2000-ih +7 Rihanna u hlačama niskog struka 2005.

Hlače niskog struka ulaze i izlaze iz mode već posljednjih pola stoljeća. Prve modele dizajnirala je Irene Kasmer još 1957. godine. Veliku popularnost, pak, doživjele su potkraj šezdesetih godina prošlog stoljeća, a pogotovo među hipijima.

Ovaj model hlača nosio se i početkom 2000-ih, a obično su se kombinirale uz kratke majice i bluze. Nosile su iz slavne pjevačice za nastupe i dodjele nagrada. U njima su rado pozirale sve od Britney Spears preko Christine Aguilere do Pink i Gwen Stefani.

Britney Spears popularizirala je nošenje hlača niskog struka 2000-ih Britney Spears popularizirala je nošenje hlača niskog struka 2000-ih (Foto: Profimedia)

Hlače niskog struka, ali i suknje ovog kroja početkom ovog milenija nosila je i Paris Hilton. I danas se pamti njezino nebeski plavo izdanje s dodjele video nagrada MTV-a iz 2003. godine.

Sviđaju li vam se hlače (i suknje) niskog struka?

glasova:

Jesu li hlače niskog struka modni hit ili trend koji se više nikad ne smije ponoviti? Pogledajte primjere u našoj fotogaleriji na početku teksta, a potom dajte svoj sud u našoj anketi.

Pink je 2000-ih nosila hlače niskog struka Pink je 2000-ih nosila hlače niskog struka (Foto: Profimedia)

Minice nisu samo za mlade cure: Slavne žene starije od 60 koje izgledaju mrak u kratkim haljinama Mini suknje i haljine nisu rezervirane samo za mlade djevojke Christie Brinkley, 70, u mini haljini u New Yorku 2019. Christie Brinkley, 70 godina +5 Christie Brinkley, 70, u mini haljini u New Yorku 2017.

10 slavnih ljepotica koje su na crvenom tepihu podigle ruku – i iznenadile mnoge Julia Roberts iznenadila je mnoge kada je podigla ruke na premijeri 1999. godine Madonnina kćer Lourdes Leon Miley Cyrus +6 Paris Jackson često se protivi nametnutim standardima ljepote

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju