Kupovanje robe u second hand trgovinama sjajan je način da ugrabite neki zanimljivi komad robe po jeftinoj cijeni. Znaju to i brojne slave dame.

Galerija Blake Lively u žutoj haljini iz Forever 21 koju je platila 13 eura Julianne Hough na Emmyjima je 2018. godine nosila cipele iz Alda, koje je platila oko 40 eura Demi Moore na crvenom tepihu 2011. u hlačama iz H&M-a po 15 eura +8 Connie Britton u haljini s Asosa od 71 funte

Iako je 2010. godine na svojem bankovnom računu imala poveću svotu, Drew Barrymore ipak je na event časopisa Nylon došla u haljini iz second hand trgovine. Pojavila se u haljini Rachel Zoe koju je platila tek 25 američkih dolara, odnosno oko 23,5 eura.

Neke slavne dame kupovale su u second hand trgovinama na početku svoje karijere – jer si nisu mogle ništa drugo priuštiti.

Drew Barrymore u second hand haljini od 23 eura Drew Barrymore u second hand haljini od 23 eura (Foto: Profimedia)

Jedna od njih je i Eva Mendes, koja je priznala da je 2001. godine na premijeru filma Uljezi došla u bijeloj haljini bez rukava koju je u second hand dućanu platila tek oko pet eura.

Ni Blake Lively nije imala novaca za dizajnerske krpice početkom 2000-ih, a na crvenom tepihu često se pojavljivala u haljinama američke trgovine Forever 21 koja je poznata po pristupačnim cijenama.

Eva Mendes u second hand haljini od 6 eura na crvenom tepihu 2001. Eva Mendes u second hand haljini od 6 eura na crvenom tepihu 2001. (Foto: Guliver)

Na crvenom tepihu nosila je njihovu žutu haljinu bez rukava koju je platila tek oko 13 eura. S obzirom da joj je bilo neugodno što si ne može priuštiti novu odjeću, novinarima bi govorila da nosi vintage komade.

Da bi promovirala svoju liniju odjeće Daya by Zendaya, američka glumica otišla je na dodjelu nagrada Kids' Choice Awords 2017. godine u svojoj kreaciji. Točnije, nosila je narančastu slip haljinu koja se prodavala po cijeni od oko 35 eura dokazavši da ne morate trošiti mnogo novca kako biste izgledali sjajno.

Catherine Middleton na BAFTA-i ove godine s naušnicama iz Zare po 16 eura Catherine Middleton na BAFTA-i ove godine s naušnicama iz Zare po 16 eura (Foto: Profimedia.hr / Zara)

Neke slavne dame imaju pristup najskupljim dizajnerskim komadima, a svejedno uživaju u nošenju pristupačnijih brendova. Upravo takva dama je i Catherine Middleton.

Princeza od Walesa ima pristup kraljevskim draguljima, no na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele BAFTA-e, odnosno takozvanih britanskih Oscara nosila je naušnice iz Zare koje su se prodavale po cijeni od 16 eura.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje to slavne dame vole nositi komade cjenovno pristupačnijih brendova.

Kraljica Letizia 2022. godine u haljini iz Manga od 60-ak eura Kraljica Letizia 2022. godine u haljini iz Manga od 60-ak eura (Foto: Profimedia.hr / Mango)

Catherine Middleton u sakou od 55 eura uz koji se savršeno uklopila kultna dizajnerska torbica Catherine Middleton Catherine Middleton u bijelom sakou Catherine Middleton u bijelom sakou +4 Catherine Middleton u bijelom sakou

Kraljica Letizia u hlačama iz Stradivariusa koje su ovog ljeta pravi hit Stradivarius, 45,95 EUR Kraljica Letizia i kolumbijska prva dama Verónica Alcocer Kraljica Letizia doputovala je u Kolumbiju +2 Kraljica Letizia u cargo hlačama brenda Stradivarius

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju