Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali kada je u pitanju izgled naših omiljenih glumaca ili pjevača - često završimo u nekoj raspravi s onima koji ne dijele naše mišljenje.

Galerija Tom Hiddleston Benedict Cumberbatch Ralph Fiennes +13 Matthias Schoenaerts

Ne razumijem kako ti on može biti privlačan, sigurno ste čuli barem jednom u životu kada ste prijateljici spomenuli nekog od svojih favorita koji baš i ne pripada klubu klasično lijepih muškaraca. Privlačnost ne proizlazi samo iz izgleda i na nju utječe mnogo različitih faktora, od elokvencije, smisla za humor i šarma do brojnih karakternih osobina. Ono što u nama budi interes i osjećaj privlačnosti netko drugi možda neće ni primijetiti.

Cillian Murphy Cillian Murphy (Foto: Guliver Images)

Razne stranice često objavljuju popise privlačnih slavnih osoba. Nađe se i mnogo popisa navodno "neprivlačnih" zvijezda koje su pak mnogima itekako privlačne. 

Cijenjeni irski glumac Cillian Murphy također je jedan od onih oko čijeg se izgleda lome koplja. Trenutačno je opet predmet interesa jer je upravo on glavna zvijezda filma Oppenheimer, jednog od najiščekivanijih filmova godine.

Cillian Murphy u sceni iz serije Peaky Blinders Cillian Murphy u sceni iz serije Peaky Blinders (Foto: Guliver Images)

S jedne strane, Cillian ima vojsku obožavateljica, prije svega zahvaljujući ulozi Tommyja Shelbyja u hvaljenoj seriji Peaky Blinders kojom je osvojio srca žena diljem svijeta. S druge strane, mnogima je njegova fizička privlačnost nedokučiva.

Jedna internetska stranica opisala je glumca Christophera Melonija, zvijezdu serija Oz i Zakon i red: Odjel za žrtve, kao toliko ružnog da vam na kraju postane zgodan.

Christopher Meloni Christopher Meloni (Foto: Guliver Images)

Obožavateljice detektiva Stablera i ostalih likova koje je taj genijalni glumac utjelovio odmah će vam reći da se riječ ružan nikako ne smije naći uz Melonijevo ime.

Isto vrijedi i za ostale slavne frajere koji se često nađu na takvim popisima, a u našoj galeriji provjerite o kojim se muškarcima iz filmske industrije radi.

Adam Driver Adam Driver (Foto: Guliver Images)

Slažete li se s izborom? 15 najljepših muškaraca svih vremena Robert Redford Paul Newman Cary Grant +11 Steve McQueen

Popis koji je (ne)moguće složiti: 20 najljepših glumica svih vremena Rita Hayworth Elizabeth Taylor Grace Kelly +17 Brigitte Bardot

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju